• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlarrr bi bakınnn Crinone Jel Hakkında yardımmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ukla

Come back..
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
8.850
9
358
ya kızlarrrr sesimi duyun ya bende garip bişey var dr bana kullanmam için Crinone jel verdi 12 gün kullandım sonra bende aşırı derecede sıvı gelmeye başladı uyandığımda gündüzler akşamları sırılsıklam dolaşıyodum kaşıntı yaptı kabarttı mahvetti bende bıraktım 3 adet kaldı çünkü ama şimdide o jel koyu beyaz kıvam şeklinde kepek gibi geri geliyo niye böyle oldu aranızda bunu yaşayan varmı????????
sinir oluyorum tuvalete gidiyorum peçeteye topak topak geliyooo :((((

canım merhaba aynı jeli 1 ay bende kullandım bu şikayetlerin tamamını bende çektim üstelik kullanımıda bana çok zor geldi hem düşüğü önlemek için hemde içine enjekte ederken patlar gibi oluyor sıktıktan sora bakıyosun yarıdan fazlası içinde kalmış e hadi bi daha uğraş, crinone yi bırakalı 1 ay olmuştu hala o pütür pütür beyazlıklarla birlikte akıntım oluyordu. Sonra doktoruma bahsettim bana progesteron yazdı ona devam ettim.

valla kızlar o jelden bende cok sıkayetcıydım parca parca gerı gelıyordu sankı.......akıntım yoktu ama parcalardan cok sıkayetcıydım..........ukla canım parca gelmesı normal ama sıddetlı kasıntı ve kabarma yapması bende olmamıstı acaba sana yan etkı fılan mı yaptı???????druna bır danıs ıstersen kabarma, kasıntı ve beyaz akıntı mantar belırtısı gıbı geldı bna......eger oyleyse baska bır ılac kullanırsın

Son düzenleme:
Back
X