ucuz reklam yolları bunlar. resim bile çıkmıyor. Az sonra banlanırsınız. reklam amaçlı üyelik..
İğrenç bir site bir kere yalan dolan olduğu bariz o kadar indirim outletlerde zor oluyor be:) Ayrıca iade yok
GÖNDERİM VE İADE
Ürün iadelerinde sipariş numarası bilinmeyen ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.Web sitemiz üzerinden yapılan satışlar Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğine tabi satışlardır ve bu kanun yönetmelikteki hükümleri uygulamaktadır.Para iadesi yalnızca ayıplı veya hatalı ürünlerde yapılmaktadır.
baktım ama netten ayakkabı alma taraftarı değilim ayakkabı denenmeli bence tabi herkesin kendi fikri
gerçekten süper eğer yakındanda böyle görünüyorsa alınır... hem kargo bedavaymış
İğrenç bir site bir kere yalan dolan olduğu bariz o kadar indirim outletlerde zor oluyor be:) Ayrıca iade yok
GÖNDERİM VE İADE
Ürün iadelerinde sipariş numarası bilinmeyen ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.Web sitemiz üzerinden yapılan satışlar Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğine tabi satışlardır ve bu kanun yönetmelikteki hükümleri uygulamaktadır.Para iadesi yalnızca ayıplı veya hatalı ürünlerde yapılmaktadır.
Para iadesi çoğu sitede yok yok zaten bişeyleri araştırında konusun sırf yorum yapmak için yorum yapmayın burda
Şaka mısın yaaGüvenilir sitelerde ben hep aynen para iadesi yapıyorum beğenmediğim zaman... Markafoni, Trendyol, Vipdukkan, Daybuyday vs vs vs bence sen hiç alışveriş yapmamışsın ya da sırf bu sitenin "reklamı olsun" diiye yazmışsın
Tesekkur ederim site icin :)
Bence siz iyi bir araştırın ben araştırdım ve aldığım sonucu söylüyorum burda söylediğiniz sitelerin hepsinde insanlar şikayet dilekçesi yayınlamışlar benim tavsiye ettiğim site için bitane bile bulamadım şikayet falan. Doğru ben sizin yaptığınız yerlerden alışveriş yapmıyorum ve inanın bir çıkarım olsa reklam yaparım ''şaka değil'' ben tavsiyede bulunduğumu söylüyorum ya ben anlatamıyorum yada siz anlamıyor sunuz nedenseee
Koskoca markafoni trendyolda şikayet çok da senin bu k.çı kırık sitede mi yok:)))))) o zaman alışveriş yapan yoktur:))) azıcık aklını kullan bu kadar mükemmel bir site olsa çoktaaan duymuş olurduk değil mi tv de reklamları dönüyor olurdu düşünsene bir ürün alıyorsun sadece resme bakarak ya kalıbı uymazsa ya beğenmezsen aldığınla kalacaksın sadece "kusurluysa iade varmış" allah bilir kusur kriterleri ne:))) tavsiyede bulunmak güzeldir ama öyle körü körüne bağlanmamak lazım neyse ben alışveriş yapmam siz yaparsınız bu kadar olay çözüldüüü:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?