Kızlarrr Bu Ayakkabılar Harika Ve Çok ta Ucuz :)))

Bebem54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
262
8
118
Geçenlerde yengemin tavsiyesiyle baktım bu siteye harika ayakkabılar var kızlar yengem 2 tane almış kendine inanın resimdekilerden daha güzel görünüyorlar. Belki bilenler vardır ama ben daha yeni keşfettim sitenin adı pabucalem.com inşallah beğenirsiniz sizlerle paylaşmak istedim herkez yararlansın dimi ama :)))

ucuz reklam yolları bunlar. resim bile çıkmıyor. Az sonra banlanırsınız. reklam amaçlı üyelik..

İğrenç bir site bir kere yalan dolan olduğu bariz o kadar indirim outletlerde zor oluyor be:) Ayrıca iade yok

GÖNDERİM VE İADE

Ürün iadelerinde sipariş numarası bilinmeyen ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.Web sitemiz üzerinden yapılan satışlar Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğine tabi satışlardır ve bu kanun yönetmelikteki hükümleri uygulamaktadır.Para iadesi yalnızca ayıplı veya hatalı ürünlerde yapılmaktadır.

baktım ama netten ayakkabı alma taraftarı değilim ayakkabı denenmeli bence tabi herkesin kendi fikri

ucuz reklam yolları bunlar. resim bile çıkmıyor. Az sonra banlanırsınız. reklam amaçlı üyelik..

Banane milletin reklamından sana zorla al diyen yok biz alıyoruz gayet mutluyuz bir sorun yok senin amacın neeee ???? Ben almak istiyenlere ucuz ayakkabı tavsiyesi verdim.

Kendin bilirsin kardeşim ben insanlara yardımcı olmak için açtım konuyu niye muhalefet oluyosunuz ki beğenmiyosan alma zorla mı.

Para iadesi çoğu sitede yok yok zaten bişeyleri araştırında konusun sırf yorum yapmak için yorum yapmayın burda

Para iadesi çoğu sitede yok yok zaten bişeyleri araştırında konusun sırf yorum yapmak için yorum yapmayın burda

Şaka mısın yaa Güvenilir sitelerde ben hep aynen para iadesi yapıyorum beğenmediğim zaman... Markafoni, Trendyol, Vipdukkan, Daybuyday vs vs vs bence sen hiç alışveriş yapmamışsın ya da sırf bu sitenin "reklamı olsun" diiye yazmışsın

Bence siz iyi bir araştırın ben araştırdım ve aldığım sonucu söylüyorum burda söylediğiniz sitelerin hepsinde insanlar şikayet dilekçesi yayınlamışlar benim tavsiye ettiğim site için bitane bile bulamadım şikayet falan. Doğru ben sizin yaptığınız yerlerden alışveriş yapmıyorum ve inanın bir çıkarım olsa reklam yaparım ''şaka değil'' ben tavsiyede bulunduğumu söylüyorum ya ben anlatamıyorum yada siz anlamıyor sunuz nedenseee

Koskoca markafoni trendyolda şikayet çok da senin bu k.çı kırık sitede mi yok:)))))) o zaman alışveriş yapan yoktur:))) azıcık aklını kullan bu kadar mükemmel bir site olsa çoktaaan duymuş olurduk değil mi tv de reklamları dönüyor olurdu düşünsene bir ürün alıyorsun sadece resme bakarak ya kalıbı uymazsa ya beğenmezsen aldığınla kalacaksın sadece "kusurluysa iade varmış" allah bilir kusur kriterleri ne:))) tavsiyede bulunmak güzeldir ama öyle körü körüne bağlanmamak lazım neyse ben alışveriş yapmam siz yaparsınız bu kadar olay çözüldüüü:)))

Gerçekler ağır mı geldi argo kelimeler kullnmaya başladınız Bana göre mükemmel ki tavsiye ediyorum tv de olmasa da face de(en büyük sosyal medya iletişim araçlarından biri) reklamları dönüyo ayrıca aklımı kullandığım içinde burdayım. Sitede baştan açıkça söylemiş iade olmadığını zaten almak zorunda değilsin. Kalıbı olmadığı takdirde de değiştirirsin olur biter. Bence de alma sen

Uzun zamandır aradığım ama bi türlü bulamadığım ayakkabıyı gördüm bu sitede
Alsam mı almasam mı bilemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…