Kizlarrr burun estetigi oldummmm

tevfik sözen ile nasıl görüşeceksinz ben bi numara falan bulamadım bide kendisi kbb ci biliosnz deilmi[/QUOTE

hacettepeye giderim. emre ilhan da kkb ci ama türkiye de önde gelen bi isim. bu iiçine sinmesiyle alakalı. gerçekten işte bu demedikten sonra çok zor. inş ankarada buluruz

Mrb,Selçuk ışık
Ahmet ışıkdemir bu doktorlarını bakın isterseniz
Tevfik sözenede mailinden ulaşabilirsiniz

6000 istedi serdar bey, evet emre ilhan kesinlikle harika yaptıgı burunlar süper tam isteedgm gibi tevfik beylede görşym o zman aklıma soktunz

daha biçok isim buldum ama artık onları yarın arayacam. şu an isimlerini bile hatırlamıyorum. emre bey bizim burunlarımız da yapsın ALLLAHIM DİYE DUA EDESİM geldi içimden

Merhaba bende Ankaradanım... Kime yaptırsam diye düsünüyorum ancak 1 sene sonra felan yaptırabilirim esim askere gidiyor Mayısta... o gelince yaptırabilirim yoksa tek gidemem korkuyorum zaten... benim burnum annem kücükken düsürdügü icin, kavisli sagdan bakınca uzun soldan bakılıncada düz ama kavisli gözüküyor delikleride hafif sola kayık gibi alttan bakılınca, fakat benim istedigim ücret cüzzi birsey yani 3000 maksimum olabilir kime yaptırabilirim...

Back
X