Geçmıs olsun doktorun kimdi :)
gecmis olsun darisi basimiza_)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda burun estetigi oldummm gelismeleri merak edenler sorabilirrr :))
Sonunda burun estetigi oldummm gelismeleri merak edenler sorabilirrr :))
Merhaba bende Ankaradanım... Kime yaptırsam diye düsünüyorum ancak 1 sene sonra felan yaptırabilirim esim askere gidiyor Mayısta... o gelince yaptırabilirim yoksa tek gidemem korkuyorum zaten... benim burnum annem kücükken düsürdügü icin, kavisli sagdan bakınca uzun soldan bakılıncada düz ama kavisli gözüküyor delikleride hafif sola kayık gibi alttan bakılınca, fakat benim istedigim ücret cüzzi birsey yani 3000 maksimum olabilir kime yaptırabilirim...
ankaradayım ben serdar öztürk ile görüştüm fakat biraz tuzlu geldi ben en fazla 4000-5000 civarı ayırabiliorm cuma günü volkan tayfur pers de nebil bozdogan ile görüşücem bir de gürcan aslan ile gürüşmüştüm fakat devlet hast de yapıo o ameliyatlları onun fiyatı iyiydi ama
canım bende Gürcan aslan a ameliyat olmak istiyorum. gerçekten methini duydum hem fiyat olarakta devlette olduğu için makul sanıyorum. bilgin varsa biraz anlatır mısın? çok ciddi bi operasyon olmıcak fiyat konusunda ne kadar yardımcı olabilir kendisi? teşekkür ederim:)![]()
Gürcan hocaya yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum, hastaneden randevu alıp ya da bizzat kendisini arayıp bir yüz yüze görüşün derim. Ben memnun kaldım..
Sayın gye84,
Siz ne kadar ücret ödediniz acaba Dr.Gürcan Bey'e? Sosyal güvencesi olanlara herhangi bir indirim var mı acaba? Sanırım bu ameliyatları devlet ödemiyor,değil mi? Ben üst göz kapağı estetiği yaptırmak ve ayrıca nazolabiyal çizgilerle göz altıma yağmenjeksiyonu yaptırmak istiyorum.Gürcan Bey bunları da yapıyor mu acaba? Bir de hastaya yaklaşımı nasıl,ilgili mi ve tampon kullanıyor mu?
burun ucum düşük vbe burun deliklerim büyük biraz kücülsün istiyorum bide küt burun istiyorum ankarda onerebileceginz doktor???
geçmiş olsun :) güle güle kullan.Sonunda burun estetigi oldummm gelismeleri merak edenler sorabilirrr :))
Sayın gye84,
Siz ne kadar ücret ödediniz acaba Dr.Gürcan Bey'e? Sosyal güvencesi olanlara herhangi bir indirim var mı acaba? Sanırım bu ameliyatları devlet ödemiyor,değil mi? Ben üst göz kapağı estetiği yaptırmak ve ayrıca nazolabiyal çizgilerle göz altıma yağmenjeksiyonu yaptırmak istiyorum.Gürcan Bey bunları da yapıyor mu acaba? Bir de hastaya yaklaşımı nasıl,ilgili mi ve tampon kullanıyor mu?
Emetu üzgünüm henüz özel mesaj hakkım yok![]()
Tamam,yine de çok teşekkürler cevap için....:)
Salt estetik amaçla yapılan ameliyat masraflarını devlet karşılamıyor diye biliyorum. Benim nefes alma problemim vardı, septum eğriliği ve etlerde büyüme v.b başka sebeplerle.Devlet bunları karşılıyor. Ama yapılacak işleme göre hastaya göre fiyatlar değişir, miktar belirtemem üzgünüm ama ben size ücretin makul olduğunu söyleyebilirim. Gürcan Hoca işi ticarete çevirmiş bir hoca değil, tanışırsanız işini hakkıyla ve severek yaptığını fark edersiniz. Bildiğim kadarıyla Gürcan Bey tüm estetik operasyonları yapıyor.Ben ameliyattan sonra burnumda hiç ağrı sızı hissetmedim.Sadece 1 gece hastanede yattım. Gürcan Hocam zaten ameliyatınız konusunda bilgilendirme yapıyor ve hiç ağrım olmayacağını söylemişti. Stresimi yenmemde yardımcı oldu, öyle kocaman tamponlar kullanmayacağım sadece burun uçlarında yaklaşık 1'er cm lik, hiç can yakmadan alınabilecek tamponlar olacak ve sabah taburcu olurken çıkaracağım dedi. Ben hocayla bu konuları konuşunca rahatladım güvendim ve bir an önce ameliyat olmak istedim. Ameliyattan sonra ayılırken ilk hatırladığım Gürcan Hocaydı.Yanıma geldi, nasıl olduğumu sordu, yarı uyanık halde iyiyim dedim.Çok hassas ve şefkatle yanaştığını hatırlıyorum, o anda gözlerim akıyormuş ve ben farkında değildim, neden ağlıyorsun dedi, ağlamıyorum gözlerimden yaş mı akıyor farkında değilim dedim. Ameliyat sırasında bandajdan önce fotoğrafımı çekmiş ve hemen onu gösterdi. Çok güzel bir burnun oldu dedi, ayılma esnasında da moral oldu:) Ben ameliyat öncesi ve sonrası ilgiden memnun kaldım. Gürcan Hoca nazik ve ilgili bir hoca.