kızlarrr duyun beni

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Kızlar iyi geceler herkese acil cvp bekliyorum lütfen beni görün. ovulasyon günümde ilişkiye girdim ama daha 3 gün geçti ben karın ağrısından ölüyorum midem bulanıyo gibi sizce bu hamilelik belirtisi mi yoksa yumurtlamadan dolayı mı çekiyorum bu ağrıyı. daha önceside ilişkiye giriyorduk düzenli birşekilde 4 5 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıktı ama herkes adet geçmeden yaptırdığın için hamile olsan bile negatif çıkar dedi kaafam çok karışık

Yumurta döllenmeden yani iki haftaya kadar bi belirti olacağını sanmıyorum ama inş. Hamilesindir Allah gönlüne göre versn

Kızlar iyi geceler herkese acil cvp bekliyorum lütfen beni görün. ovulasyon günümde ilişkiye girdim ama daha 3 gün geçti ben karın ağrısından ölüyorum midem bulanıyo gibi sizce bu hamilelik belirtisi mi yoksa yumurtlamadan dolayı mı çekiyorum bu ağrıyı. daha önceside ilişkiye giriyorduk düzenli birşekilde 4 5 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıktı ama herkes adet geçmeden yaptırdığın için hamile olsan bile negatif çıkar dedi kaafam çok karışık

3-4 günde hamilelik belirti vermez ki. Sen ya psikoolojik ya da bir şey seni rahatsız etti canım

9-15 GÜN İÇİNDE DÖLLENM GERÇEKLEŞİYOR DİYE BİLİYORUM ŞUAN HEMEN BELİRTİ VERMEZ
Canım 6 gün geçti ilişkinin üstünden benim göğüslerim şişti çok agriyo damarlandi bide ucunda ve etrafında iselek gibi şeyler çıktı. Bide inanilmaz kasık ağrım var. Bugün bi forumda okudum adetine 10 gün kala kan testi yaptırmış 53 çıkmış oda ovulasyon günü birliktelik yaşamış. Pazartesi erken gebelik testi ve kan testi yaptiricam inşallah dualarım kabul olmuştur

Sagliklo bi kadinda ovulasyondan 14 gun sonra adet baslar eger yumurtlamanin uzerine döllenme yasanirsa beklenen adet gelmez ve gecikme baslar. Yumurta dollendikten sonra hemen rahme dusuo yerlesmez yerlesme süreci min 10 gündür 15 günü de bulabilir gec dollenme olduysa surec 20 gune kadar uzar ama yumurtlama erken olmadigi takdirde oyle hemen yerlesme olmaz erken yumurtlayip dollenme yasanip yerlesme olduysa bilemem tabiki ama emin ol 3 5 gunde hemen hamilelik belirtisi olmaz. Hatta adet gecikmeden bariz hamilelik belirtisi yasanmioda emin ol. Gogus damarlanmasi oyle hemen olmuo adet zamani olan damar belirginlesmesiyle hamilelike zamani olan damarlanma cok farkli umarim en kisa zamanda sende hamile kalir ve yasarsin o zaman sen kendinde hak verceksin. Kisacasi tavsiyem adet gecikmesi yasamadan belirti arama cunku hamilelik istediin zaman herseyi belirti sayiyosun ama adet gorunce cok buyuk husran oluyo

Canım 6 gün geçti ilişkinin üstünden benim göğüslerim şişti çok agriyo damarlandi bide ucunda ve etrafında iselek gibi şeyler çıktı. Bide inanilmaz kasık ağrım var. Bugün bi forumda okudum adetine 10 gün kala kan testi yaptırmış 53 çıkmış oda ovulasyon günü birliktelik yaşamış. Pazartesi erken gebelik testi ve kan testi yaptiricam inşallah dualarım kabul olmuştur
yok canım 6 günde hissedemezsin çok erken ama adetten 5 6 gün önce hissedebiliyorsun şahsen ben 2 kere yaşadım ikisindede ne zaman hamileyim desem hamileydim ama okadar erken olmadı ayrıca hemen betaya düşmez

Canım adet günün gelmeden yaptırdığın kan testi geçerli. Ben adet olmadan sağlık ocağında test yaptırmıştım senin gibi mide bulantılarımdan. Şuan 32 haftalık hamileyim. En kısa zamanda kadın doğuma git derim ben :)

inşallah psikolojik değildir ya ama benimde adetime 8 gün varken öğrenmiştim idrar testi yaptım çift çizgi çıkmıştı sonra kan testi yaptırdık 60.9 değer çıkmıştı oluyor demekki bende belirtiler yaşayıp test yaptırmıştım =)

Back
X