SiliK değil bildiğin pozitif hayırlı olsun gebesinReglime iki gün var ve erken gebelik testinde silik çizgi çıktı sizce bebiş var mı lütfen cvp verin
Kan testi yaptır gidip tebriklerReglime iki gün var ve erken gebelik testinde silik çizgi çıktı sizce bebiş var mı lütfen cvp verin
Var mı yaniiTebrikler
Geç döllenme olabiliyorBir hafta önce kanda çıkmamıştı canım şimdide eşim gidip bunu almış görünce çok heyecan yaptık yinede umutlanmadan duramıyorum
Var gidip kan ver hamilesinVar mı yanii
Yaaa inanamıyorum cokk mutlu oldummm Allah'ım isteyen herkese nasip etsinnSiliK değil bildiğin pozitif hayırlı olsun gebesin
Amin inşallahYaaa inanamıyorum cokk mutlu oldummm Allah'ım isteyen herkese nasip etsinn
Yaaa cokk teşekkür ederimVar gidip kan ver hamilesin
Teşekkür ederim darısı iisteyen herkeseKan testi yaptır gidip tebrikler
Teşekkür ederizzMaşallah hayırlı olsun gebeliğiniz
Görebildiniz mi canım pozitif miymişTeşekkür ederizzdaha keseyi göremedik oyuzden endişe ve heyecan doluyuz
Gördük canım pozitifmis.iki hafta sonra kalp atışı için gitcezGörebildiniz mi canım pozitif miymiş
Hayırlı olsun gebeliğiniz kaç gün geçmişti acaba reglinizden bu testte artı kan testini bat öncesi mı vermiştinizReglime iki gün var ve erken gebelik testinde silik çizgi çıktı sizce bebiş var mı lütfen cvp verin
Ben reglime iki gün kala yaptim canım çıktı.Ogun kan verdik 34 çıktı betaHayırlı olsun gebeliğiniz kaç gün geçmişti acaba reglinizden bu testte artı kan testini bat öncesi mı vermiştiniz
Anladım canım teşekkürlerBen reglime iki gün kala yaptim canım çıktı.Ogun kan verdik 34 çıktı beta
Hey maşallah çok sevindim canım Rabbim sağ salim tez zamanda kucağına almayı nasip etsinGördük canım pozitifmis.iki hafta sonra kalp atışı için gitcez
Amiiinn aminnn canimm insaAlllahhh rabbim isteyen herkeseee nasip etsin insaAllllahhhh canimmHey maşallah çok sevindim canım Rabbim sağ salim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?