Kizlarrr erken gebelik testimde silik çizgi çıktı

Sende hamile misin canım yoksaa
Ya test yaptım silik çıktı 2 gün sonra yine yaptım daha silik çıktı belkide buharlaşmaydı daha da kan testi yaptırmaya gitmedim bak atayım fotosunu seninkide benzemiyor buharlaşma gibi

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-17-13-56-17-94_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 84
Ya test yaptım silik çıktı 2 gün sonra yine yaptım daha silik çıktı belkide buharlaşmaydı daha da kan testi yaptırmaya gitmedim bak atayım fotosunu seninkide benzemiyor buharlaşma gibi
Canım benim adetimi 11 gün geçtikten sonra testim böyle çıkmıştı erken gebelik testi bu ilk 1 dakika sanırım. Şuan 26 haftalık hamileyim buharlaşma gibi durmuyor seninki

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-17-14-13-31-200_com.miui.gallery.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 73
Canım benim adetimi 11 gün geçtikten sonra testim böyle çıkmıştı erken gebelik testi bu ilk 1 dakika sanırım. Şuan 26 haftalık hamileyim buharlaşma gibi durmuyor seninki
Seninkine benziyor benimki de canım ama 1 senedir negatif sonuç alınca insan ister istemez sevinemiyor tereddüt ediyor bu arada Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh

Seninkine benziyor benimki de canım ama 1 senedir negatif sonuç alınca insan ister istemez sevinemiyor tereddüt ediyor bu arada Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh
Benim beta 74 çıkmıştı aynı gün. Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah hamişsindir

Merhabalar ben yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu çatlama günü dahil çatlama sonrası da 4 gün değerlendirdim reglime 6 gün var ama regl öncesi yaşadığım göğüs hassasiyetim yok ara ara beyaz akintim oluyo çok az geçiyor gebelik oluşmuş olma ihtimali var mıdır yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum

Olabilir insaAlllahhh vardır canım

Olabilme ihtimali var gibi canım kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah hakkında hayırlısı olsun

ya beniö testim de böyle çıktı acilde betada yok dediler bende tekrar mı gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…