- 15 Nisan 2021
- 2.933
- 1.409
- 83
Aminnn inşallahAmiiinn aminnn canimm insaAlllahhh rabbim isteyen herkeseee nasip etsin insaAllllahhhh canimm
Sende hamile misin canım yoksaaAminnn inşallah
Ya test yaptım silik çıktı 2 gün sonra yine yaptım daha silik çıktı belkide buharlaşmaydı daha da kan testi yaptırmaya gitmedim bak atayım fotosunu seninkide benzemiyor buharlaşma gibiSende hamile misin canım yoksaa
Canım var gibi yaYa test yaptım silik çıktı 2 gün sonra yine yaptım daha silik çıktı belkide buharlaşmaydı daha da kan testi yaptırmaya gitmedim bak atayım fotosunu seninkide benzemiyor buharlaşma gibi
Geçti de benimki zaten düzensiz canım ya belirtin var mıydı bende sırt ve bel ağrısı var çok kasıklarım ağrıyor ayaklarım ağrıyor bunları sayarken farkettim acaba covid miyimCanım var gibi yabı kan testi ver adetin geçti mi
Canım benim adetimi 11 gün geçtikten sonra testim böyle çıkmıştı erken gebelik testi bu ilk 1 dakika sanırım. Şuan 26 haftalık hamileyim buharlaşma gibi durmuyor seninkiYa test yaptım silik çıktı 2 gün sonra yine yaptım daha silik çıktı belkide buharlaşmaydı daha da kan testi yaptırmaya gitmedim bak atayım fotosunu seninkide benzemiyor buharlaşma gibi
Seninkine benziyor benimki de canım ama 1 senedir negatif sonuç alınca insan ister istemez sevinemiyor tereddüt ediyor bu arada Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhhCanım benim adetimi 11 gün geçtikten sonra testim böyle çıkmıştı erken gebelik testi bu ilk 1 dakika sanırım. Şuan 26 haftalık hamileyim buharlaşma gibi durmuyor seninki
Benim beta 74 çıkmıştı aynı gün. Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah hamişsindirSeninkine benziyor benimki de canım ama 1 senedir negatif sonuç alınca insan ister istemez sevinemiyor tereddüt ediyor bu arada Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh
İnşallah canım teşekkür ederim pazartesi ye kadar regl olmazsam gider kan testi yaptırırım artıkBenim beta 74 çıkmıştı aynı gün. Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah hamişsindir
Benimde göğüslerim de ağrı yokBenim ağrım sızım hiç olmadı q akıntım oldu.Burde göğüslerim çok hassas.
Benimde göğüslerim de ağrı yok
Doğru diyorsun canım artık hepimizin hakkında hayırlısı olsunHerkesin vücudu farklı Canım
Amiinn inşallah canımDoğru diyorsun canım artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Olabilir insaAlllahhh vardır canımMerhabalar ben yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu çatlama günü dahil çatlama sonrası da 4 gün değerlendirdim reglime 6 gün var ama regl öncesi yaşadığım göğüs hassasiyetim yok ara ara beyaz akintim oluyo çok az geçiyor gebelik oluşmuş olma ihtimali var mıdır yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum
Olabilme ihtimali var gibi canım kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah hakkında hayırlısı olsunMerhabalar ben yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu çatlama günü dahil çatlama sonrası da 4 gün değerlendirdim reglime 6 gün var ama regl öncesi yaşadığım göğüs hassasiyetim yok ara ara beyaz akintim oluyo çok az geçiyor gebelik oluşmuş olma ihtimali var mıdır yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum
ya beniö testim de böyle çıktı acilde betada yok dediler bende tekrar mı gitsemCanım benim adetimi 11 gün geçtikten sonra testim böyle çıkmıştı erken gebelik testi bu ilk 1 dakika sanırım. Şuan 26 haftalık hamileyim buharlaşma gibi durmuyor seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?