- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
24Yasiniz?
Yasiniz?
Kitabım yeni bitti. Tekrar kitap almam lazım kendimi boş bırakmamam lazım. Son okuduğum kitap bi türk yazarının kendi hayatını yaşa adlı kitabıydı. Genç kızlık anılarını falan anlatiyo. Gene o tarz türk yazarı olan kitap alicam gençlik serüveni falan olan .bana öneride bulunur musunuz lütfen?
Evet cok guzel kitap katiliyorumkonu sahibi
Simyacı- Paulo Coelho
dedigin tarzda degil ama inan ki cok begeneceksin okudugunda
Ferenc molnar'in Pal Sokagi Cocuklari kitabinda bir karekterin adidir.Merhaba size bir sey sorabilirmiyim cidden merak ettim cok ilginc geldi Nemecek ne anlama geliyor acaba merak ettimde :)
Bir psikiyatrın gizli defteri.
Gonderecegim oneri kitaplar bence her yaş grubunun okuyabilecegi kitaplar. Bazilari cocuk kitabi olarak gececektir ama yetiskin birinin de cocuklugunda okumadi ise okumasi gereken kitaplar bence.Kitabım yeni bitti. Tekrar kitap almam lazım kendimi boş bırakmamam lazım. Son okuduğum kitap bi türk yazarının kendi hayatını yaşa adlı kitabıydı. Genç kızlık anılarını falan anlatiyo. Gene o tarz türk yazarı olan kitap alicam gençlik serüveni falan olan .bana öneride bulunur musunuz lütfen?
Ferenc molnar'in Pal Sokagi Cocuklari kitabinda bir karekterin adidir.
Bu kitabı okuyunca bazı şeyler kendiliğinden değişti beynimde.Düşünce yapım bile cidden.Ay bu mesaji görünce aklima bir genc kizin gizli defteri serisi geldi.
Ergenligin katiliydi adeta.
Bayılırdim bide, sonradan farkettim serranin ne sacma bi kiz oldugunu
Kitap onerisi gelmedi aklima ya.
Kitabım yeni bitti. Tekrar kitap almam lazım kendimi boş bırakmamam lazım. Son okuduğum kitap bi türk yazarının kendi hayatını yaşa adlı kitabıydı. Genç kızlık anılarını falan anlatiyo. Gene o tarz türk yazarı olan kitap alicam gençlik serüveni falan olan .bana öneride bulunur musunuz lütfen?
Benimde aklıma aynısı gelmişti :)Ay bu mesaji görünce aklima bir genc kizin gizli defteri serisi geldi.
Ergenligin katiliydi adeta.
Bayılırdim bide, sonradan farkettim serranin ne sacma bi kiz oldugunu
Kitap onerisi gelmedi aklima ya.
Hayatım boyunca okuduğum en güzel kitap ''Ayşe Kulin-Adı Aylin'' Ve gerçek bir hikaye olduğunu okuduktan sonra öğrendim.Ciddi etkilenmiştim. Okumadıysanız kesinnnnlikle tavsiye ediyorum okumadan ölmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?