kizlarrr hasta oldum artik düsünmek istemiyorum

bizim bi tanidik sizin gibiydi..bi kere kizi kafasini sehpanin kenarina vurmus,sinir krizi gecirdi hatta ya beyin sarsintisi yasarsa kizim diye..
o dunyalar guzeli kizin beyninde portakal buyuklugunde tumor nuksetti cok kisa surede,ne ameliyatlar ne tedaviler gecirdi yavrum..
annesine de cok aci ama buyuk bir ders oldu bu durum.
cok sukur kizi kurtuldu ama ben o hanimin bidaha oyle ahlanip vahlanip hastalik hastasi oldugunu gormedim..
yapmayin Allahin gucune gider..
Allah korusunnn. Allah tüm hastalara sifa versin hep sükrediyorum saglikli diye Allahim afetsin beni Boyle oldugum icin

Geçenlerde gece bir baktım 39.8 ateş. Hemen ateş düşürücü verdim, ılık duş oturduk biraz. 38lere düşünce yattık. 48 saate yaklaştı. Baktım düşmüyor gittik doktora. Tetkikler yapıldı. Antibiyotik verdi ertesi gün ateşi düştü, düzeldi. O 48 saat sürede gayet sakindim. Ateş düşürücü, duş vs.ile geçirdik zaman. En kötü ne olabilir ki... İlaç olmayan bir yerde yaşamıyoruz. Hastalansa ne olur? İlaç veririz geçer.

Dün de düştü. Alnı hafif şişti. Buz koydum. Ne yapabilirim ki düşe kalka büyüyecek.

Geçenlerde gece bir baktım 39.8 ateş. Hemen ateş düşürücü verdim, ılık duş oturduk biraz. 38lere düşünce yattık. 48 saate yaklaştı. Baktım düşmüyor gittik doktora. Tetkikler yapıldı. Antibiyotik verdi ertesi gün ateşi düştü, düzeldi. O 48 saat sürede gayet sakindim. Ateş düşürücü, duş vs.ile geçirdik zaman. En kötü ne olabilir ki... İlaç olmayan bir yerde yaşamıyoruz. Hastalansa ne olur? İlaç veririz geçer.

Dün de düştü. Alnı hafif şişti. Buz koydum. Ne yapabilirim ki düşe kalka büyüyecek.
Böyle oldugunuz icin cok sanslisiniz bnmkinin hastalik oldugunu düsünüyorum artik ztn.

Ben de endişelenirim hasta olsa aglasa biz de diş cıkarcaz aglasa üzülüyorum ama niye böyleyim diye endişelenmek gelmedi hiç aklıma

Bende senin kadar olmassda cok üstüne düserdim ama her konuda degil. Artik oglum düşse hemen kosmam yanina bakiyorum ilk önce kafasini vurdumu yada yüz üstü mü düstü kötü birsey degilse yanina gitmiyorum. O gelmemi bekliyor tabi öyle alistirdim yatdigi yerde kaliyor bana bakiyor agliyor numarasi yapiyor bende ona kalk oglum birsey olmadi diyorum hadi gel devam oyniyalim oda aninda unutuyor zaten. Bende kafama cok takarim bazi seyleri ama önlemimi almaya calisiyorum yavrularimiz Allaha emanet. Bende hala nefesini kontrol ederim ablama anlatdimda güldü hayatini zindan edersim cocugun 10 defa yanina gidip de kontrol etmekle. Ve gercekten de hakliydi cocugun yanina artik geceleri okadar sik gitmiyorum ve oglum uyanmadan uyuyor artik

Back
X