• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr heyecanlıyım gelin lütfennn ❤️

fyza3342

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
44
11
3
27
Merhaba kızlar ben tüp bebek tedavisindeyim embriyolar donduruldu dondurulmuş transfer olacağım bugün reglimin 2. Günü estrofem ve viagre yazdı doktorum onları kullanacağım rahim kalınlaştırması için. Transfer olacağım bu ay galiba 💕
5.gün 2 embriyo transfer edecek rahim istenilen şekilde kalınlaşır dimi kızlarr ❤️ Rahim kalınlaşması için neler yaptınız

Estrofem o iş için kullanılıyor, kalınlaşır canım merak etme, sağlıklı beslenmeye çalış, moralini yüksek tut

Merhaba kızlar ben tüp bebek tedavisindeyim embriyolar donduruldu dondurulmuş transfer olacağım bugün reglimin 2. Günü estrofem ve viagre yazdı doktorum onları kullanacağım rahim kalınlaştırması için. Transfer olacağım bu ay galiba 💕
5.gün 2 embriyo transfer edecek rahim istenilen şekilde kalınlaşır dimi kızlarr ❤️ Rahim kalınlaşması için neler yaptınız
Canım sonuç ne oldu 😍

Transfer günüm belli değil adet ile birlikte estrofem kullanmaya başladım ama biraz ince diyorlar ya canım sıkıldı bugün adetin 9. Günü daha 5.7 mm sabah 2 akşam 2 ye çıkardı esrofemi
Bende Şuan estrofem kullanıyorum bir hafta sonra benimde ölçülecek ama korkuyorum inşallah çıkar kuzu

Bende Şuan estrofem kullanıyorum bir hafta sonra benimde ölçülecek ama korkuyorum inşallah çıkar kuzu
İki gün önce 5.7 idi. Bugün tekrar bakıldı 6.6 çıktı adetimin 11. Günündeyim inşallah yükselmeye devam eder şuanlık böyle benim durum yükselmeye devam ederse Şubatın ilk haftası gbi transfer heralde

Back
X