Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar cok korkuyorum Pazartesi gunu slikon tamponlarim alinacak ve galiba cok dibte aciyormu ameliyat olanlar cevapp yazar larsa cok rahatlarimm şimdiden tesekkurlerr
Kizlar cok korkuyorum Pazartesi gunu slikon tamponlarim alinacak ve galiba cok dibte aciyormu ameliyat olanlar cevapp yazar larsa cok rahatlarimm şimdiden tesekkurlerr
bence korkma canım bende hafta sonu ameliyat oluyorum ama burda gördüm ki herkesin bir olmuyor buruniyileşme sürecleri bile kiminin 15. gün gayet iyiyken kiminin 1. ayda bile sorunlar oluyor enerjini yüksek tut ve güzel olacağina inan