Kızlarrr lutfen bi bakinn :((

denisbudak

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
15
0
6
35
Antalya
Kizlar cok korkuyorum Pazartesi gunu slikon tamponlarim alinacak ve galiba cok dibte aciyormu ameliyat olanlar cevapp yazar larsa cok rahatlarimm şimdiden tesekkurlerr

Bende pazartesi tamponlarimi aldircam:)benimkide silikon.cogunlukla acimiyo diye duyuyorum.sirf pamuk tampon yapilaninki biraz aciyomus yapistigi icin.ama bizimki silikon ozel kaygan bi madde.

Gecmis olsun cnm sen atlattin ameliyati darisi benim basima cok korkuyorum ozellikle yorumlari okuduktan sonra cekinmeye basladim, ameliyat sonrasi surec beni kokutan, kaca oldun peki ameliyati r

Gecmis olsun cnm sen atlattin ameliyati darisi benim basima cok korkuyorum ozellikle yorumlari okuduktan sonra cekinmeye basladim, ameliyat sonrasi surec beni kokutan, kaca oldun peki ameliyati r

bence korkma canım bende hafta sonu ameliyat oluyorum ama burda gördüm ki herkesin bir olmuyor buruniyileşme sürecleri bile kiminin 15. gün gayet iyiyken kiminin 1. ayda bile sorunlar oluyor enerjini yüksek tut ve güzel olacağina inan

Kizlar cok korkuyorum Pazartesi gunu slikon tamponlarim alinacak ve galiba cok dibte aciyormu ameliyat olanlar cevapp yazar larsa cok rahatlarimm şimdiden tesekkurlerr

silikon tamponlar hiç acıtmıyor canım iç gidiklayacak şekilde çıkıyor doktor çekip alırken sen rahatlıyorsun

Tampon alinirken burun ici ve disi dikisler aciyo kizlar...gozlerimden yas geldi...yarin alcim cikiyo heyoo heyoo

ben alındıgını bile hissetmemiştim bugun tam 20.günüm şişlikler burnumda çirit atıyo resmen ama sabrediyorum güzel olcak herşey:)

Back
X