kızlarrr nidilatı bırakınca hemen doğum olur mu??ne kadar zaman sonra sizce??

Tugbademir

aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
673
5
116
kızlar meraba öncelikle erken doğum riskim olduğu için 27. haftadan beri nidilat kullanıyorum..ve kullanmama rağmen kasılmalarım devam ediyo..cuma günü 37. haftama giricem ve doktor da ilacı keseceğini söledi..sizce nidilatı kullanmayı bıraktıktan sonra hemen doğum olur mu??tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim kızlar..öptümm..hepimize hayırlı doğumlar ve mutlu senelr olur inş.:)

ben de 27. haftada kullanmaya başladım 34 e kadar yanlız doktorum daha fazlası çocuğn dolaşım sistemine zarar verir dedi. 1 hafta oldu bırakalı şimdilik sancı kasılma falan yok.

canım ben de 30 haftalıkken başlamıştım ve 37 de kestim 2 gün sonra doğumum oldu yani bırakır bırakmaz geldi bebeişim zaten zor durmuştu içerde başından beri :1: allah sağlıkla zamanında kavuştursun bebeğine inş.gelirse de tasalanma artık bi sakıncası yok gelmesinin.............

tugbacim biliyorsun ayni zamanlarda basladik tedaviye, benim ilacim nidilat degildi ama benzeriydi.. tedavim 23 aralikta bitti o gunden bu yana ilac kullanmiyorum su an hicbir sorun yok kasilmalarim da cok azaldi, 40 haftayi bile bulabilir dedi ebe :)
ilaci birakip ertesi gun dogum yaparim gibi korkuyordum hatta ilaci biraktigim gun kontrolum vardi ve dogum cantamla gitmeyi bile dusundum.. hic endiselenme ins bu zamana kadar geldiysek daha da gideriz hayirlisiyla :49:

ben de 27. haftada kullanmaya başladım 34 e kadar yanlız doktorum daha fazlası çocuğn dolaşım sistemine zarar verir dedi. 1 hafta oldu bırakalı şimdilik sancı kasılma falan yok.

saol cnm yorumun için bakalımm..hayırlısı..:)

canım ben de 30 haftalıkken başlamıştım ve 37 de kestim 2 gün sonra doğumum oldu yani bırakır bırakmaz geldi bebeişim zaten zor durmuştu içerde başından beri :1: allah sağlıkla zamanında kavuştursun bebeğine inş.gelirse de tasalanma artık bi sakıncası yok gelmesinin.............

doktorum da deid doğarsa şimdi bişey olmaz diye ama yine de dursun diyorum ..bekleyip görücez cnm inşallh...

tugbacim biliyorsun ayni zamanlarda basladik tedaviye, benim ilacim nidilat degildi ama benzeriydi.. tedavim 23 aralikta bitti o gunden bu yana ilac kullanmiyorum su an hicbir sorun yok kasilmalarim da cok azaldi, 40 haftayi bile bulabilir dedi ebe :)
ilaci birakip ertesi gun dogum yaparim gibi korkuyordum hatta ilaci biraktigim gun kontrolum vardi ve dogum cantamla gitmeyi bile dusundum.. hic endiselenme ins bu zamana kadar geldiysek daha da gideriz hayirlisiyla :49:

inşallah tatlim bakalım benim ilaç kullanmama rağmen kasılmam çıktı baya bugün kontrolüm vardı hatta..bakalım bırakınca nolcek..2 cm de açılmam var..inşallah biraz daha durur kuzucumm karnımda karnımızda:))ama ne bilimmm sanki durmıcak gibi bi his var içimde karnım sık sık sertleşiyoo..hayırlısı şekerimm hayırlı doğumlar olur inşallah tüm bebiş bekleyenlere ve bizlere:)))

bende 31. haftada başladım 36. haftada bırakacağız dedi doktorum.günde 4 tane içiyorum çocuğuma zararı var mı çok merak ediyorum.bırakır bırakmaz doğum olur mu en son kontrolde çocuğun başı yukardaydı yukardayken doğum başlar mı ?????

bende 31. haftada başladım 36. haftada bırakacağız dedi doktorum.günde 4 tane içiyorum çocuğuma zararı var mı çok merak ediyorum.bırakır bırakmaz doğum olur mu en son kontrolde çocuğun başı yukardaydı yukardayken doğum başlar mı ?????

Bebeğine zararı olsa zaten doktorun vermez.Aksine vermese bebişin (nedense oğlun demek geldi içimden) erken gelmeye kalkabilir.Bırakır bırakmaz doğum olsa bile 36.hafta gayet iyi endişelenme.Başının yukarıda olması doğumun başlamasına engel değil diye biliyorum.Çok çok normal doğum yapamazsın.İnşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına kuzunu.

teşekkürler... hamileliğin başından beri herkes erkek diyor ama kızımız geliyor. herkese hayırlı doğumlar

teşekkürler... hamileliğin başından beri herkes erkek diyor ama kızımız geliyor. herkese hayırlı doğumlar

Ayy maşallah sübhanallah ne mutlu heyecanlar bunlar..yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz..Allah bebişlerinizi bir avazda kucağınıza almayı nasip eder inşallah.:nazar::nazar::nazar:haftalarınıza bakıp ahh diyorum ben de bu haftaları görebilecekmiyim Allahın izniyle..sanki zaman geçmek bilmiyor saatleri sayıyorum adeta.bugün 6 hafta 5 günlüğüm yatak istirahatindeyim düşük riski yüzünden..güzel bahar anneleri,bana dua eder misiniz lütfen bu zor günleri atlatabilmem için?:30:

Ayy maşallah sübhanallah ne mutlu heyecanlar bunlar..yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz..Allah bebişlerinizi bir avazda kucağınıza almayı nasip eder inşallah.:nazar::nazar::nazar:haftalarınıza bakıp ahh diyorum ben de bu haftaları görebilecekmiyim Allahın izniyle..sanki zaman geçmek bilmiyor saatleri sayıyorum adeta.bugün 6 hafta 5 günlüğüm yatak istirahatindeyim düşük riski yüzünden..güzel bahar anneleri,bana dua eder misiniz lütfen bu zor günleri atlatabilmem için?:30:

zaman gerçekten çabuk geçiyor 8. aya kadar hiç merak etme bana 8. aydan sonra zor geçmeye başladı.inşallah sende sorunsuz
bir hamilelik geçirisin tüm hamileleri Allahım korusun bebişleriyle.

benim hamileliğim başından beri hep sorunluydu zaten ben de 26. haftada başlamıştım ilacı kullanmaya 36 da kesti dr 1 hafta sonra da doğum yaptım çok şükür sorunsuz oldu şimdi kızım 3 yaşında Allah tüm hamilelere sağlıklı bebekler nasip etsin inşllh:)

selam kizlar bende 1 haftadir nidilata basladim kasilmalar yuzunden 15 gun daha kullanip duruma gore devam yada tamam diyicek dr. benim size sorum nidilati kullandiginizda tansiyonunuz ne alemde idi benim yine normal cikiyo dusurmedi :44: yoksa diyorum bende problemmi var sizin tansiyonlariniz nasildi:26:

bende 6.5 aylıkken erken dogum sancılarım olmustu 2 gun hastanede yattım sonrasında 39 haftama kadar kullandım ılacı bıraktıktan 8 gun sonra sancılarım basladı ve oğlusumu kucagıma aldımm

ben 34. haftada bırakmıştım 37de doğum yaptım..

Maçta. KyE="Harpy, post: 37362275, member: 177569"]ben 34. haftada bırakmıştım 37de doğum yaptım..[/QUOTE]
Kacta kullanmaya. Baslamistin. Peki xanim, bi de emiyomuydun. Yutuyomuydun,ben 34 teyi m bu hafta basladikta

21-22 falandı galiba yutuyordum günde 3 kere..

Bebeğine bi zarari lmadiHarpy, post: 37363721, member: 177569"]21-22 falandı galiba yutuyordum günde 3 kere..[/QUOTE]
Bebegine bi zararibolmadi dimi canim

Back
X