kızlarrr nolur acil yardıma ihtiyacım varrrr

nisa34

sabır sonu!!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
793
3
46
İstanbul
ben doğum kontrol hapı kullanıyordum yumurta baskılamak için.sonra lukrin başladık.iğneye başla dedi d.kontrol hapı hakkında bişey demedi.eve gelince geri aradım hapı da kullanmaya devam edecek miyim dedim. evet devam edeceksin dedi.kullandım ilk kutu bitti bende devam edeceksin dedi diye ikinci kutuyu aldım.dün adet olmam gerekiyordu.benim adetim bırak günü saati bile sekmez...ama olmadım hala...ve çok ağrım var...acaba kutu bitince d.kontrol hapını bırakmam mı gerekiyordu.hiç bişe demediler...ağlıyorum sinirden napacağım yaaaa....doktoru mu arasam yoksa beklesem mi:43::43::43:

doğum kontrol hapında 1 kutu bitince 7 gün ara vermen gerekiyor.mutlaka doktorunla tekrar görüş

teşekkür ederim cevaplar için ...aradım doktoru,ilacı bırak adet olunca gel dedi...

Doktorun süreyi ve hap sayısını kendine göre ayarlayabiliyor. Ben mesela 2. denememde 1.5 kutu hap içtim ve öyle gittim. Çarşamba hapı bıraktım pazar akşamı adet oldum. Ama biz tedaviye adet olmadan cumartesi başladık. İnşallah hayırlısıyla tedavin yüzünü güldürür.

Back
X