Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alasya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
157
42
13
28
Kızlar yumurtlama takıbı yapan var mı tarıh
20 03 2021 / 28 günde bir adet oluyorum şimdiden cok teşekkürler ederim

Ovulasyon testi yap canım.11 gün olmuş başla bence.gun hesabı istersen 3gün var ama ovulasyon testi kesin sonuç verir.

Eğer çok düzenli ise hic şaşmıyor ve 28 gün sürüyor ise 10. ve 20. Gunler arası düzenli gun aşırı ilişki ayni şekilde eger ovülasyon testi kullanmak isterseniz 10. Gun başlamanızı öneririm. Bugün 13. Gününüz test yaparak yumurtladiniz mi fikir verir yine. Normalde daha erken başlamanız daha iyi olurdu tabiki.

Evet geç kaldım test için pekı yumurtalama olmuşumdur kı teşekkür ederim bu arada

Evet geç kaldım test için pekı yumurtalama olmuşumdur kı teşekkür ederim bu arada
Bugün yapma şansınız varsa yapın şansınız var daha yumurtlama olmamış olabilir. Aslında insan kendini bir süre sonra tanıyor ne zaman olacak fln. İnanılmaz akıntı oluyor kiminde kimi hafif ağrı hissediyor, zamanla kendini tanıyor insan ama işte nokta atışı için en güzeli test yapmak tabi. Eğer düzenli 2 gunde 1 iliski olmuyorsa test yapmak şart

Tamam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…