Canım nasıl sayılmaz gayet net çıkmış hamilesin hayırlı olsunSizce hamilemiyim. Arkadaşlarım o 2 çizgi sayılmaz dedi
Şimdi yaptım testi attım arkadaşıma öyle söyledi modum düştü biraz.Hamilesin iste tebrikler nasil sayilmiyo
İnşallahCanım nasıl sayılmaz gayet net çıkmış hamilesin hayırlı olsun
Arkadaşın bekar ya da yaşı baya ileri. Basbayağı pespembe çıkmış hayırlı olsun.Şimdi yaptım testi attım arkadaşıma öyle söyledi modum düştü biraz.
Hamilesin canımSizce hamilemiyim. Arkadaşlarım o 2 çizgi sayılmaz dedi
Hayirli olsunn bendede boyle çikmişti hamileydim arkadaşlarin hic test yaptimi?nasil sayilmaz bas baya cikmiş silikde olsa çiksa gebelik vardir gebelik yoksa çizgi çikmazSizce hamilemiyim. Arkadaşlarım o 2 çizgi sayılmaz dedi
Niye sayılmıyomuş, bence hamilesinSizce hamilemiyim. Arkadaşlarım o 2 çizgi sayılmaz dedi
Of hayır bu değerle dış gebelik çok saçma. Her şey olabilir hazırlıklı ol ama bu böyle hemen dış gebelik mi dediler. Arkadaşımın betası 1200 çıktı, 1 hafta sonra çağırdı doktoru. Ben ilk kan verdim 360 ile öğrendim doktorum 10 gün sonra gel dedi. 10 gün sonra 3 bini gecik değerle gittim keseyi gördük, keseden 9 gün sonra kalp atışına gittik çok şükür. Şuan bir şey demesi için çok erken. Dediğim gibi herşeye hazırlıklı olmak lazım, ama adam akıllı bir doktora git gündüz. 2 günde bir beta takibi de yapabilirsin.Acile gittim 230 çıktı değerim doktor dış gebelikten süphelendi
Canım merhaba ben beta 35 ile öğrendim, senin betanda yüksek neden dış gebelik dedi neye dayanarakAcile gittim 230 çıktı değerim doktor dış gebelikten süphelendi
Karın içimde sıvı gördü ama değerlerim çok normal çıktı sıvıdan kaynaklı süphelendi.Niye sayılmıyomuş, bence hamilesin
Karın içimde sıvı gördü ama değerlerim normal çıktı o yüzden şüphelendi pazar tekrar gel bakalım betana dedi.Of hayır bu değerle dış gebelik çok saçma. Her şey olabilir hazırlıklı ol ama bu böyle hemen dış gebelik mi dediler. Arkadaşımın betası 1200 çıktı, 1 hafta sonra çağırdı doktoru. Ben ilk kan verdim 360 ile öğrendim doktorum 10 gün sonra gel dedi. 10 gün sonra 3 bini gecik değerle gittim keseyi gördük, keseden 9 gün sonra kalp atışına gittik çok şükür. Şuan bir şey demesi için çok erken. Dediğim gibi herşeye hazırlıklı olmak lazım, ama adam akıllı bir doktora git gündüz. 2 günde bir beta takibi de yapabilirsin.
Ultrason ile bakarken karın da sıvı gördü o yüzden şüphelendi. Pazar tekrar gel kana bakıp tanını koyarız dedi.Canım merhaba ben beta 35 ile öğrendim, senin betanda yüksek neden dış gebelik dedi neye dayanarak
Ne sivisi tam olarak?belki gebelik daha yeni oluşuyordurUltrason ile bakarken karın da sıvı gördü o yüzden şüphelendi. Pazar tekrar gel kana bakıp tanını koyarız dedi.
Ne sıvısı olduğunu kesin söylemedi kan olabileceğini söyledi.Ne sivisi tam olarak?belki gebelik daha yeni oluşuyordur
İnşallah her şey yolunda devam ederKarın içimde sıvı gördü ama değerlerim normal çıktı o yüzden şüphelendi pazar tekrar gel bakalım betana dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?