sevmesede kıskanır canım
daha doğrusu zoruna gider. kabullenememiş bu kadar çabuk unutulacağını, arkasından ağlanılır mahvolunur sanmış, . tek olduğunu düşünen erkekçiğin egosu zedelenmiş hemen unutulduğunu görünce
Arkadaşınız ayrıldığı sevgilisiyle muhatap olmaya devam ederse daha başı çok ağrır..
Adam resmen ego tatmini çabasında..
Kız da maşallah ona çanak tutuyor..
Karışma alışkanlığını devam ettiriyordur. Kesinlikle kıskanıyor seviyor mantığı çıkmamalı...
Herşey arkadaşının elinde arkadaşın hala seviyor veya hoşlanıyordur ki hayatına müdale etmesine bişey demiyor...
Uzat tutmalı kendinden... O da bir birey kendi düşünce va kararlarıyla istediğiini yapmalı...
şahsen beni kaybedince kıymetimi anlıcak kişi hiç olmasın daha ii gerçekten bu aralar varyaaaaa bütün erkeklerden nefret ediorum ya nefret ediyorummmm sinir oluyorum hepsine en güzeli yalnız hayat galiba
cnm arkadaşım mahvoldu kaç gündür çok üzülüyo kabullenemiyo ayrılığı üç yıla yakın bi ilişkileri vardı.oda hemen bir anda silip atamıyo ama gururda yapmıyo değil.mesela o ayrılalım deyince tamam demiş hiç ağlamamış onun yanında ama diyo eve geldim sabaha kadar ağladım diyo yani üzüntüsünü ona göstermemiş.onun istediğide sadece hepimizin ayrılığın ilk günlerinde hissettiğimiz şeyler yani pişman olması ve biraz sürünmesi.ama diyorum her ne kadar pişmanda olsa sürünsede bir defa böyle yaptıya tadı tuzu olmaz tekrar bu işin onunda kafası çok karışık:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?