kızlarrr!! sizce bir erkek sevmese bile kıskanırmı??

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
geçenlerde şahit olduğum bir olay epeyce kafamı kurcaladı arkadaşlar,o nedenle hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.bi arkadaşım geçenlerde sewgilisinden ayrıldı.çocuk artık onu sevmediğini falan duygularının eskisi gibi olmadını söylemiş.tabi kız mahvoldu(
ama istemeyen adam hala arkadaşımın hayatını didik didik ediyo.arıyo msj atıyo falan.msnde arkadaşım ona inat mutlu oldunu ifade eden bi nick yazmış ve çocuk hemen atlamış ne o başkasınımı buldun falan gibilerinden.bide aramış napıyosun nasılsın diye arkadaşda gezmeye gidiceni falan söylemiş.oda gururundan ödün vermek istemiyo tabi kimle gidiceksin nereye gidiceksin gibilerinden birsüsü soru sormuş( hem ayrılan o gerizekalı hemde hala kızın hayatını didik didik ediyo ilgileniyo bu ne demektir ya bu nasıl bir çelişki:sm_confused:

her yün yeni bi erkek türü meydana cıktıgı için anlamsız geliyor bana bu yaptıkları:hulya:

kendisi rahat olsun , ama cepte de bi kız bulunsun isteyen bi tip bence canım ..
hoşlanıyor olabilir ama bu deli gibi sevdiğini, aşık olduğunu göstermez ..
benimde başıma geldi ve bu yüzden çok hata yaptım ayrı olmamıza rağmen sürekli kendini
bana hatırlatıyodu arıyodu ara sıra görüşelim vs vs ..
eğer arkadaşında daha güvenilir bi ilişki istiyosa uzak dursun yoksa ondan msj beklemek, yok kıskanıyo mu yok seviyo mu diye sürekli düşünmek zaman kaybı olur..

sevmesede kıskanır canım
daha doğrusu zoruna gider. kabullenememiş bu kadar çabuk unutulacağını, arkasından ağlanılır mahvolunur sanmış, . tek olduğunu düşünen erkekçiğin egosu zedelenmiş hemen unutulduğunu görünce

bende aynılarını söyledim cnm arkadaşıma senin onu unutmuş havasında onun zoruna gittiği için sürekli bu şekilde davranıp kendini unutturmama çabasında diye ama kızda çok seviyo.geri dönmesini falan istiyo ama öle bi atakda yok çocuktan yani hani tekrar başlayalım falan diye arkadaşımında şimdi baya bi kafası karıştı.kız napıcanı bilemiyo nasıl davranıcanı falan.ne gıcık bu erkekler yaa vala iice nefret ettim hepsinden hee klava::enbuyukkk:

Arkadaşınız ayrıldığı sevgilisiyle muhatap olmaya devam ederse daha başı çok ağrır..
Adam resmen ego tatmini çabasında..
Kız da maşallah ona çanak tutuyor..

Eskiden kendisiyle olan biri oldugu icin hareketlerine dikkat etmesi acısından,en azından onunla birlikte olmus olmasının bile yetmesinden dolayı karışır erkekler..
Sevmesede kıskanan cok insan var..Kıskanclıgının nedeni arkadasının onun hayatında yer almış olmasından olabilir.

Arkadaşınız ayrıldığı sevgilisiyle muhatap olmaya devam ederse daha başı çok ağrır..
Adam resmen ego tatmini çabasında..
Kız da maşallah ona çanak tutuyor..

haklısın cnm kaç defa söyledim sil iletişimi kes sana ulaşamasın diye ama şu anda yapamıyorum diyo.yani şu anda yapamıyosa ilerde nasıl yapabilirki dimi kızın psikolojiside çok kötü:bbo:

canım arkadaşının yaşadığı durumun aynısını yaşıyorum bende hem de uzun zamandır..terkeden kendisiydi içimden gelmiyo artık diyerek.. çok uzun zaman oldu ayrılalı ama hala bi yerlerden çıkıyo kıskanıyo mail atıyo.ama gel barışalım diye bi şeyde demiyo..gerçekten çok yıpratıcı.bana sorarsan ben artık hiçbir şeyine cevap vermicem.vermekle hata ettim çünkü hep bi ümüdim vardı geri döner diye..dengesizler işte

Karışma alışkanlığını devam ettiriyordur. Kesinlikle kıskanıyor seviyor mantığı çıkmamalı...
Herşey arkadaşının elinde arkadaşın hala seviyor veya hoşlanıyordur ki hayatına müdale etmesine bişey demiyor...
Uzat tutmalı kendinden... O da bir birey kendi düşünce va kararlarıyla istediğiini yapmalı...

o arkadaşında hem terk edilio hemde arayınca telini mi açıo o adamın kimseye güven olmaz yemin ederim

benim eski erkek arkadaşım da tam ben ayrılalım diyecekken önce davrandı ayrılalım dedi, ben de bi anda şaşırdım neden dedim, ilk başta hoşlanmıştım hoş kızsın ama aşık deilim sana biz birbirimize göre deiliz falan filan birsürü laf etmişti, tabi ben de bitmesini istediğim için tamam dedim, ama arkadaş kalalım dedi bana, ben de olur arada konuşuruz dedim, bu kadar taktığını bilmiyodum tabi sonuçta 1 ay bile sürmemişti ilişkimiz; sonra ben başka birine aşık oldum onla çıkmaya başladık; bana mesajlar atmaya başladı başka birini nasıl bulursun, nasıl insansın sen falan bir sürü hakaret ben de biz sadece arkadaşız hatırlarsan dedim evet öyleyiz dedi, e o zaman derdin ne dediğimde ben seni hala seviyorum, hiç kimseyi böyle sevemem dedi; o sevmeyen sadece hoşlanan insan deli aşık oldu bi anda, iletişimi kesmek için çok uraştım ama hep bi şekilde ulaştı bana, bana çok çektirdi, arkadaşlarımın yüzüne bakamaz oldum onun yüzünden,çünkü onları da rahatsız etti sürekli, en son bi konuşma yapıp tamamen bitirdim yani en azından şimdilik öyle görünüyo, yani demek istediğim iletişimini tamamen kessin, belki onu kaybedeceğini hiç düşünmüyodu, kaybedince de sevdiğini anladı, kesinlikle görüşmesin derim ben...

şahsen beni kaybedince kıymetimi anlıcak kişi hiç olmasın daha ii gerçekten bu aralar varyaaaaa bütün erkeklerden nefret ediorum ya nefret ediyorummmm sinir oluyorum hepsine en güzeli yalnız hayat galiba

cnm arkadaşım mahvoldu kaç gündür çok üzülüyo kabullenemiyo ayrılığı üç yıla yakın bi ilişkileri vardı.oda hemen bir anda silip atamıyo ama gururda yapmıyo değil.mesela o ayrılalım deyince tamam demiş hiç ağlamamış onun yanında ama diyo eve geldim sabaha kadar ağladım diyo yani üzüntüsünü ona göstermemiş.onun istediğide sadece hepimizin ayrılığın ilk günlerinde hissettiğimiz şeyler yani pişman olması ve biraz sürünmesi.ama diyorum her ne kadar pişmanda olsa sürünsede bir defa böyle yaptıya tadı tuzu olmaz tekrar bu işin onunda kafası çok karışık:sm_confused:

şahsen beni kaybedince kıymetimi anlıcak kişi hiç olmasın daha ii gerçekten bu aralar varyaaaaa bütün erkeklerden nefret ediorum ya nefret ediyorummmm sinir oluyorum hepsine en güzeli yalnız hayat galiba

canım sorma senmi benmi vala geçende birini öle bi tersledimki çevremde erkek sinek görmeye tahammülüm yokklava:vala az bi sırnaşanı hemen geri püskürtüyorum ay böyle varya gebertesim geliyo hepsini ama biliyorum şu an geçici yoksa onlarsız da hayat çekilmiyokaydirigubbakcemile3

Canım benimde dolu dolu 3 yıldır bir ilişkim var
İlk önce Arkadaşına sabır ve mutluluklar diliorum.... Araya ayrılık sözcüğü girdikten sonra zaten birlikte gelinirsee bile o sevgi sarsıntılı olur... Güven problemi fazlasıyla olur... Arkadaşın böyle bir düşünce yaklaşım içinde olmamasını diliyorum...
Tabikii ağlar ağlasın bir kaç gün ama birkaç gün koysun kendine çünküü ağlayacaktır ... 3 yılın alışkanlığı var ama bir çırpıda bırakabilmiş bir adam var karşısında ... Yürek tabi dinlemez 3 yılın alışkanlığı sevgiyle bakar ama artık kalbine söz geçirmeli kalbine ki o zaman işte hayatına karışmasına engel olur diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…