Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy öyle bi şüphe var ki içimde korkuuuu hemen yazıcam belirtilerimi de paylaşıcammmm her ay belirti arıyorduk meğer alenen gösteriyoemuşCanım artık yalancı pozitifliği kalmamış gayeet pozitif diye bağırıyooor :) Hayırlı olsun inşallah kan verince de bilgilendir :)
Hayırlı olsunAyy öyle bi şüphe var ki içimde korkuuuu hemen yazıcam belirtilerimi de paylaşıcammmm her ay belirti arıyorduk meğer alenen gösteriyoemuş

bize de dua et betayı da yaz buraya bekliyoruz
 bize de dua et betayı da yaz buraya bekliyoruzÇok teşekkür ederim 2 yıl sonra oldu inşallah bekleyen herkese Allah en hızlı en hayırlı zamanda versinHayırlı olsunbize de dua et betayı da yaz buraya bekliyoruz
Belirtılerini yazarmısın cnm masallah Allah kucağına almayı nasıp etsin darısı bana inşallahEveeet test doğruymuş beta bile bakmadı kese oluşmuş 10 gün sonra kalp atışına gel dediiiiiiii

Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim 2 yıl sonra oldu inşallah bekleyen herkese Allah en hızlı en hayırlı zamanda versin
 biz 2 yıllık evliyiz ama 2 aydır deniyoruz inşallah tutunur benim de bu ay
 biz 2 yıllık evliyiz ama 2 aydır deniyoruz inşallah tutunur benim de bu ayBenim sıkıntım yumurtam çatlamıyordu bir ay Yasmin kullandım bu ay yumurtlamamı hissettima ama sonrasında her zaman olan kasık ağrılarım olmadı. Yumurtlama günlerinde birliktelik oldu adete yakım hiç belirtim yoktu hatta test yaptım çıkmadı. Adet günümde göğüs ağrısı çok hafif kaşık ve bel ağrısı vardı adeti bekledim hep sonra sırtımda göğüs kafesimin altında baya ağrı oldu kahverengi lekelenme de yaşayınca test yaptım pozitifti adet günü test yaptığımda negatiftiBelirtılerini yazarmısın cnm masallah Allah kucağına almayı nasıp etsin darısı bana inşallah
Yasemin kullandım demişsiniz o nedir? Bir de benim de yumurtam bu ay çatlamadı galiba ovülasyon takibi yaptım bu ay ama aslında çatlar gibi de hissettim aslında akıntı çoğaldı, bel, kaşık ağrısı oldu o ara ve de gaz sıkıntısı yaşadım bilmiyorum çatladı mı bugün de test yaptım negatifti adete de 3 gün falan var.Benim sıkıntım yumurtam çatlamıyordu bir ay Yasmin kullandım bu ay yumurtlamamı hissettima ama sonrasında her zaman olan kasık ağrılarım olmadı. Yumurtlama günlerinde birliktelik oldu adete yakım hiç belirtim yoktu hatta test yaptım çıkmadı. Adet günümde göğüs ağrısı çok hafif kaşık ve bel ağrısı vardı adeti bekledim hep sonra sırtımda göğüs kafesimin altında baya ağrı oldu kahverengi lekelenme de yaşayınca test yaptım pozitifti adet günü test yaptığımda negatifti
Yasmin doğum kontrol ilacı 2 yıl hiç kullanmamıştım kistim oluyordu yumurtam çstlamadığı için doktor kullanmamın kistimi yok edeceğini söylemişti bir ay kullanmada dediği gibi de oldu. Size naçizane tavsiyem adetten önce test yaptım adetten 1 hafta önce başlayıp 7-8 test yapam biriydim kendimizi kontrol edemiyoruz ama bu şekilde kafaya takmış oluyoruz ve gebelik inanın olmuyor bana derlerdimkafana takma düşünme unut diye haklılarmış bu ay belki 2-3 defa birliktelik oldu eşim yanımda değildi her zaman ama yumurtlama zamanıma denk geldi ve olmuşYasemin kullandım demişsiniz o nedir? Bir de benim de yumurtam bu ay çatlamadı galiba ovülasyon takibi yaptım bu ay ama aslında çatlar gibi de hissettim aslında akıntı çoğaldı, bel, kaşık ağrısı oldu o ara ve de gaz sıkıntısı yaşadım bilmiyorum çatladı mı bugün de test yaptım negatifti adete de 3 gün falan var.
Maşallah ❤Yasmin doğum kontrol ilacı 2 yıl hiç kullanmamıştım kistim oluyordu yumurtam çstlamadığı için doktor kullanmamın kistimi yok edeceğini söylemişti bir ay kullanmada dediği gibi de oldu. Size naçizane tavsiyem adetten önce test yaptım adetten 1 hafta önce başlayıp 7-8 test yapam biriydim kendimizi kontrol edemiyoruz ama bu şekilde kafaya takmış oluyoruz ve gebelik inanın olmuyor bana derlerdimkafana takma düşünme unut diye haklılarmış bu ay belki 2-3 defa birliktelik oldu eşim yanımda değildi her zaman ama yumurtlama zamanıma denk geldi ve olmuş
 ben de kafaya takıyorum ve bu ay da olmayacak içimde ki his o yönde bakalım haftasonu adet günüm olmazsa test yaparım olursa da bir daha ki aya bekleyeceğim
 ben de kafaya takıyorum ve bu ay da olmayacak içimde ki his o yönde bakalım haftasonu adet günüm olmazsa test yaparım olursa da bir daha ki aya bekleyeceğimYazmis arkadas kese göründü hamileyim diyekan verdin mi meraktayız bize de söyle
Kese yokmuş daha her doktor ayrı bişey diyor beta 700 çıktı pazartesi keseyi görmeye gidicem inşallah garipmdpktorlarYazmis arkadas kese göründü hamileyim diye