Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa cok saolunn ıyıkı varsınız.. dun bı ruya gormustumde onun etkısınde kalarak az once eskı sevgılımın facesıne baktım ıkı gun once evlenmıs şok oldummustelık ben nısanlıyım bu durumu takmamam gerek ama sastım kaldım kendıme ızlesenecomda paylastıgı ayrılık sıırlerını falanda dınleyınce aglayıp durdum napıyorum ben ya oooffffff
![]()
çok seviyorumm bi anlık bosluktayim ama suan yaaNisanlini seviyor musun?
yaaa 5 yıl konuştuk sanki o hiç kimseyle hayatını birlestirmicek gibi geliyodu bi garip oldum bn yaaEtkilenmen normal canim da.siir dinleyip aglaman. Hala hissin var
aynenn ama o mutlulugu hakediyo bisy diyemiyorumkiiŞaşırmış olabilirsiniz normaldir ama ağlamak falan anormal yani? Onunla eski günleriniz mi aklınıza geldi?
inşallah oyledir çok saolun ya valla rahatlama geldi birdn içimeBir anlik huzun duygusallik olabilir. Unut gitsin.
yaaa 5 yıl konuştuk sanki o hiç kimseyle hayatını birlestirmicek gibi geliyodu bi garip oldum bn yaa
O zaman sadece ego zedelenmesi olsa gerek. Şunu hiç bi zaman unutmamak gerekiyor ki hiç kimse vazgeçilmez değil. Biz kadınlar vazgecilmeyi hazmedemiyoruz kimi zaman. Uygun degilmissiniz ki hayat sizi uzaklastirmis. Böylesi daha hayirliymis demek. Nisanlinla mutluysan keyfini çıkar. Bırak gidenin de yolu açık olsun.çok seviyorumm bi anlık bosluktayim ama suan yaa
doğru soyluyosunuz ALLAH razı olsun rabbim şifalar versin sizede..iyi geldi bana yaaCok normal canim. Sen birseyleri yaşarken dusunemiyorsun ama is ona gelince dokunmus dogal olarak. Az değil ki bes yil. Ilk şok canim alışırsin bu duruma ve atlatirsin. Aliskanlik edinip bakma profiline yoksa daha fazla üzülürsun. Allah korusun iliskine bile yansir
Bak ne güzel işte iyi de bi insanmis. Dua Et o da mutlu olsun yazık onaaynenn ama o mutlulugu hakediyo bisy diyemiyorumkii![]()
evet hiic uygun değildik sorunlu bi hayatımız olurdu belki ama neblm saçma şeyler düşünüp yiprattm bi an kendmi..ALLAH razı olsun kendime geldim sizlerle paylasinca..O zaman sadece ego zedelenmesi olsa gerek. Şunu hiç bi zaman unutmamak gerekiyor ki hiç kimse vazgeçilmez değil. Biz kadınlar vazgecilmeyi hazmedemiyoruz kimi zaman. Uygun degilmissiniz ki hayat sizi uzaklastirmis. Böylesi daha hayirliymis demek. Nisanlinla mutluysan keyfini çıkar. Bırak gidenin de yolu açık olsun.