• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr yardımm lütfeen

yaa cok saolunn ıyıkı varsınız.. dun bı ruya gormustumde onun etkısınde kalarak az once eskı sevgılımın facesıne baktım ıkı gun once evlenmıs şok oldumm:( ustelık ben nısanlıyım bu durumu takmamam gerek ama sastım kaldım kendıme ızlesenecomda paylastıgı ayrılık sıırlerını falanda dınleyınce aglayıp durdum napıyorum ben ya oooffffff:(

yaa cok saolunn ıyıkı varsınız.. dun bı ruya gormustumde onun etkısınde kalarak az once eskı sevgılımın facesıne baktım ıkı gun once evlenmıs şok oldumm:KK43: ustelık ben nısanlıyım bu durumu takmamam gerek ama sastım kaldım kendıme ızlesenecomda paylastıgı ayrılık sıırlerını falanda dınleyınce aglayıp durdum napıyorum ben ya oooffffff:KK43:

Etkilenmen normal canim da.siir dinleyip aglaman. Hala hissin var

Şaşırmış olabilirsiniz normaldir ama ağlamak falan anormal yani? Onunla eski günleriniz mi aklınıza geldi?

yaaa 5 yıl konuştuk sanki o hiç kimseyle hayatını birlestirmicek gibi geliyodu bi garip oldum bn yaa

Cok normal canim. Sen birseyleri yaşarken dusunemiyorsun ama is ona gelince dokunmus dogal olarak. Az değil ki bes yil. Ilk şok canim alışırsin bu duruma ve atlatirsin. Aliskanlik edinip bakma profiline yoksa daha fazla üzülürsun. Allah korusun iliskine bile yansir

çok seviyorumm bi anlık bosluktayim ama suan yaa
O zaman sadece ego zedelenmesi olsa gerek. Şunu hiç bi zaman unutmamak gerekiyor ki hiç kimse vazgeçilmez değil. Biz kadınlar vazgecilmeyi hazmedemiyoruz kimi zaman. Uygun degilmissiniz ki hayat sizi uzaklastirmis. Böylesi daha hayirliymis demek. Nisanlinla mutluysan keyfini çıkar. Bırak gidenin de yolu açık olsun.

Cok normal canim. Sen birseyleri yaşarken dusunemiyorsun ama is ona gelince dokunmus dogal olarak. Az değil ki bes yil. Ilk şok canim alışırsin bu duruma ve atlatirsin. Aliskanlik edinip bakma profiline yoksa daha fazla üzülürsun. Allah korusun iliskine bile yansir
doğru soyluyosunuz ALLAH razı olsun rabbim şifalar versin sizede..iyi geldi bana yaa

O zaman sadece ego zedelenmesi olsa gerek. Şunu hiç bi zaman unutmamak gerekiyor ki hiç kimse vazgeçilmez değil. Biz kadınlar vazgecilmeyi hazmedemiyoruz kimi zaman. Uygun degilmissiniz ki hayat sizi uzaklastirmis. Böylesi daha hayirliymis demek. Nisanlinla mutluysan keyfini çıkar. Bırak gidenin de yolu açık olsun.
evet hiic uygun değildik sorunlu bi hayatımız olurdu belki ama neblm saçma şeyler düşünüp yiprattm bi an kendmi..ALLAH razı olsun kendime geldim sizlerle paylasinca..

Back
X