• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr yardımm lütfeen

aynenn ama o mutlulugu hakediyo bisy diyemiyorumkii:KK43:

Sizde mutluluğu hakediyorsunuz. Bence artık onun profiline bakmayın, allah mutlu mesut etsin, tamaaam bitti gitti. Nişanlınızı düşünün, o da eski sevgilisi evlendi diye ayrılık şarkıları dinleyip ağlasa mesela ne hissedersiniz? Sürekli profiline girip baksa. Karşı taraf için üzücü bi durum. Zaten hem kendiniz hem de nişanlınız için en doğrusu artık onun profiline bakmamanız ve umursamamanız..

bende de olur ne ego ne de özlem ...bosluk aninda akla gelir geldigi gibide gider....

cook iyi cookta yakışıklıydı rabbim gönlüne gorw vermiştir inşallah:)
Işte bu :KK9:Senin de kalbin güzel belli ki. Kalbine göre olsun hersey insallah. Her ne yasadiysan onunla iyilikle kotusuyle yanına kar kaldı. Acı olanlar tecrübe hanesini, mutlu anlar da kalbini besledi. O da eminim senin için dua ederdi. Ne güzel işte. Ne mutlu. :KK73:

Sizde mutluluğu hakediyorsunuz. Bence artık onun profiline bakmayın, allah mutlu mesut etsin, tamaaam bitti gitti. Nişanlınızı düşünün, o da eski sevgilisi evlendi diye ayrılık şarkıları dinleyip ağlasa mesela ne hissedersiniz? Sürekli profiline girip baksa. Karşı taraf için üzücü bi durum. Zaten hem kendiniz hem de nişanlınız için en doğrusu artık onun profiline bakmamanız ve umursamamanız..
ooyyy ben ona hiç dayanamamm sevdiğim olmadı diyoo bide onunda olsaymis baksaymiskahrolurdum

Işte bu :KK9:Senin de kalbin güzel belli ki. Kalbine göre olsun hersey insallah. Her ne yasadiysan onunla iyilikle kotusuyle yanına kar kaldı. Acı olanlar tecrübe hanesini, mutlu anlar da kalbini besledi. O da eminim senin için dua ederdi. Ne güzel işte. Ne mutlu. :KK73:
evet yaa hiç böyle dusnmemistim tesekkrler çok iyisiniz :)

evet yaa hiç böyle dusnmemistim tesekkrler çok iyisiniz :)
Hadi yat uyu şimdi problem arama kendine :KK45: Nisanlina da yarin extra güzellikte bi msj at ya da konuş. Özür dile yani caktirmadan. O seni düşünürken sen başkası için agladin yazık ona di mi :KK54:

Hayatı boyunca senin yasını tutmasını beklemiyordun değil mi?
sende nişanlıymışsın zaten seviyorum diyorsun da nişanlına saygısızlık değil mi yaptığın o ayrıldığı eski sevgilisinin
evlendiğini duyunca ağlasa sen ne hissederdin?

Uzulmen normal canim benim. Amma kendini cok uzme. Sonucta her kes kendi yolunu cizmis. Sen mutlu olmana bak

İnsanoğlu bencildir bilirsin.
Kendin nişanlı olmana rağmen eski sevgilinin evlenmiş olmasına şaşırman da bu yüzden.
Sen evlenme yolunda bir adım atmışsan karşındakinin de bunu yapmasına şaşırmayacaksın.
Bitişleri kabullenmek çok zor oluyor genelde.
Ama yok öyle şey. Bitmişse hayat devam eder. İnsanlar mutlu mesut yaşayabilir.
Üzülmek saçma. Tamamen ego işi. Boşluk orada.

Back
X