- 4 Temmuz 2014
- 217
- 36
- 38
doğru soyluyosunuz ALLAH razı olsun rabbim şifalar versin sizede..iyi geldi bana yaa
Sagol canim Allah senden de razı olsun. Mutlu ol her zaman insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru soyluyosunuz ALLAH razı olsun rabbim şifalar versin sizede..iyi geldi bana yaa
cook iyi cookta yakışıklıydı rabbim gönlüne gorw vermiştir inşallah:)Bak ne güzel işte iyi de bi insanmis. Dua Et o da mutlu olsun yazık ona![]()
amin ablacim çok saolasinSagol canim Allah senden de razı olsun. Mutlu ol her zaman insallah
aynenn ama o mutlulugu hakediyo bisy diyemiyorumkii![]()
Işte bucook iyi cookta yakışıklıydı rabbim gönlüne gorw vermiştir inşallah:)
ayrilmayi hep ben istedim ama sebeplerim coktu yani böyle olmak zorundaydıneden ayrıldığınızı hatırla
ee daha neayrilmayi hep ben istedim ama sebeplerim coktu yani böyle olmak zorundaydı
ooyyy ben ona hiç dayanamamm sevdiğim olmadı diyoo bide onunda olsaymis baksaymiskahrolurdumSizde mutluluğu hakediyorsunuz. Bence artık onun profiline bakmayın, allah mutlu mesut etsin, tamaaam bitti gitti. Nişanlınızı düşünün, o da eski sevgilisi evlendi diye ayrılık şarkıları dinleyip ağlasa mesela ne hissedersiniz? Sürekli profiline girip baksa. Karşı taraf için üzücü bi durum. Zaten hem kendiniz hem de nişanlınız için en doğrusu artık onun profiline bakmamanız ve umursamamanız..
evet yaa hiç böyle dusnmemistim tesekkrler çok iyisiniz :)Işte buSenin de kalbin güzel belli ki. Kalbine göre olsun hersey insallah. Her ne yasadiysan onunla iyilikle kotusuyle yanına kar kaldı. Acı olanlar tecrübe hanesini, mutlu anlar da kalbini besledi. O da eminim senin için dua ederdi. Ne güzel işte. Ne mutlu.
![]()
evet ruyama girmezse kesin:)ee daha neyarına geçer bu his
![]()
ooyyy ben ona hiç dayanamamm sevdiğim olmadı diyoo bide onunda olsaymis baksaymis kahrolurdum
Hadi yat uyu şimdi problem arama kendineevet yaa hiç böyle dusnmemistim tesekkrler çok iyisiniz :)