Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlarrr yardum edin yoksa dusup bayilicam rezillik

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar saclarim siyahti gittim jestane rengi boya aldim ama baya acik sac diplerim tuttu turuncu gbi sac uclarm siyah ne olur ne yapcm yarn evden cikamam yardimmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yardim etcek kmseee yokmu kizlarrr ne olurrr yardimmm

canım ya saçının siyah olan taraflarını da açıcıyla açıcaksın ya da komple koyu renge boyayacaksın başka çare yok :/

canım ya saçının siyah olan taraflarını da açıcıyla açıcaksın ya da komple koyu renge boyayacaksın başka çare yok :/

Cok kotu oldum ya biraz acildi sacim sabaha kadar acilirmi ???

Cok kotu oldum ya biraz acildi sacim sabaha kadar acilirmi ???

Hayir canim dipler kendi sacin oldugu ici boya tutmus siyah zor bir zemin oldugu icin de digerleri kalmis, bence koyu renge boya ya da bi kuafore ugra yarin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neyse artik dipleri tuttu saclarimi ayrnca belli toplu gezicem bi sure cumku 2 ayda 3 defa sac boyadim sacmalrim mahvolcak yakicam en sonnda ugrasmaktan o dipleri yikasam gidermi dip tutmus sadece ama sacim acildi birax

Sicak suyla sabunla yikarsan akar boya ama devamli yapman lazim kepeege karsi etkili sampuanlarda akitiyor boyayi

Sicak suyla sabunla yikarsan akar boya ama devamli yapman lazim kepeege karsi etkili sampuanlarda akitiyor boyayi

Gercektenmi sicak su ve sabun hemen deniyicem kuaforede gitmek isteniyorum bu ay icinde kac defa sac boyadim .s dugunumuz var saclarim zaten gur boyadan sonra mahvoldu ama bunu deniyicem

Gercektenmi sicak su ve sabun hemen deniyicem kuaforede gitmek isteniyorum bu ay icinde kac defa sac boyadim .s dugunumuz var saclarim zaten gur boyadan sonra mahvoldu ama bunu deniyicem

Evet beyaz sabun hacisakirin falan bayagi akitiyor sicak suyla yika bide ustune sonra kepege karsi sampuanla yika sacinda beklet 5 10 dakika yika bunu her zaman yap dus aldiginda da kepege karsi etkili sampun kullan hep bide zeytinyagina yumurta aki karistir sur sacina oyle yika nette daha cok sey var arastirirsan bulursun kolay gelsin

Evet beyaz sabun hacisakirin falan bayagi akitiyor sicak suyla yika bide ustune sonra kepege karsi sampuanla yika sacinda beklet 5 10 dakika yika bunu her zaman yap dus aldiginda da kepege karsi etkili sampun kullan hep bide zeytinyagina yumurta aki karistir sur sacina oyle yika nette daha cok sey var arastirirsan bulursun kolay gelsin

Saol canim bakicam simdi cok saol :)

Canim internetten simdi baktim hemen sabun aldim deniyicem cok saol dua ediyorum sana :))

Back
X