- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Progestan kullanıyor musun ?Merhaba arkadaşlar 5haftalık hamileyim dün gece kahverengi akıntım oldu normalde nokta gibi gelirdi bu sefer çok oldu şimdide birazcık geldi çok korkuyorum böyle durumla karşıaşan varmı?
Bende olmuştu kahve leke ama az. Progesteron vermişti doktor sonra olmadı. Doktorunu tel. Ara sor telefonu var iseMerhaba arkadaşlar 5haftalık hamileyim dün gece kahverengi akıntım oldu normalde nokta gibi gelirdi bu sefer çok oldu şimdide birazcık geldi çok korkuyorum böyle durumla karşıaşan varmı?
Muhtemelen progestan verir. Kahverengi leke bende de olmustu. Eger coksa bugun gitmeye calis hastaneyeYok canm kullanmıyorum(yarın gidicem doktara daha(
Kaçıncı haftada olmuştu canım?bende ilk gündenvar ama nokta gibiydi dün agrm oldu sabah bi baktım leke çoktu biraz(eşim gelsin bugün gitmek istiyorumMuhtemelen progestan verir. Kahverengi leke bende de olmustu. Eger coksa bugun gitmeye calis hastaneye
Bendede olmuştu acile git iki kez progestan iğne vuruldum geçtiMerhaba arkadaşlar 5haftalık hamileyim dün gece kahverengi akıntım oldu normalde nokta gibi gelirdi bu sefer çok oldu şimdide birazcık geldi çok korkuyorum böyle durumla karşıaşan varmı?
Teşekkür ederim yorumun için♡Bendede olmuştu acile git iki kez progestan iğne vuruldum geçti
Ne yapmalıyım peki?hamilesiniz kahverengi akinti ve buraya soruyosunuz?
doktora ne dersin?Ne yapmalıyım peki?
Okumadın galiba yazdıklarımı?doktora ne dersin?
hayret. sen buraya sorsan ne olacak sormasan ne olacak doktor seni muayene etmedikten sonra.50 kiside sorun olmasada lekelenme sende belki dusuge sebep olacak Allah korusun. karninizdaki canin kiymetini bilin.Okumadın galiba yazdıklarımı?
Götürmüyorlar işte izin vermiyorlar gitmeye çok tedirgin oluyorum işte ama kv tıbb işçisi ve 2aydan erken ultrason olmaz diyor zararlıymış bende başına böyle bişey gelen varsa azda olsa içim rahatlasın diye yazdım yoksa bende biliyorum doktora gitmeyin iyi oldugunuhayret. sen buraya sorsan ne olacak sormasan ne olacak doktor seni muayene etmedikten sonra.50 kiside sorun olmasada lekelenme sende belki dusuge sebep olacak Allah korusun. karninizdaki canin kiymetini bilin.
Allah akil fikir versin sana bu akli werenlere gotrmeyenlere. kendi imkanin yokmu gtmek icinGötürmüyorlar işte izin vermiyorlar gitmeye çok tedirgin oluyorum işte ama kv tıbb işçisi ve 2aydan erken ultrason olmaz diyor zararlıymış bende başına böyle bişey gelen varsa azda olsa içim rahatlasın diye yazdım yoksa bende biliyorum doktora gitmeyin iyi oldugunu
Benm 10. Haftamda oldu ama asiri degil. Dr normal ama yogun olursa gel demistiMerhaba arkadaşlar 5haftalık hamileyim dün gece kahverengi akıntım oldu normalde nokta gibi gelirdi bu sefer çok oldu şimdide birazcık geldi çok korkuyorum böyle durumla karşıaşan varmı?
Benimde 5. Haftalarda olmustu ama cok degildi doktorumu aradım progestani icmeye devam et cogalirsa gel demistiKaçıncı haftada olmuştu canım?bende ilk gündenvar ama nokta gibiydi dün agrm oldu sabah bi baktım leke çoktu biraz(eşim gelsin bugün gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?