kızlarrr

Merhaba arkadaşlar 5haftalık hamileyim dün gece kahverengi akıntım oldu normalde nokta gibi gelirdi bu sefer çok oldu şimdide birazcık geldi çok korkuyorum böyle durumla karşıaşan varmı?
Ben de de oldu dusuk tehliken var hemen doktora gitmelisin

Canım artık doktora gitmelisin ultrason çok fazla girersen zararlı bi kerecikten bişey olmaz içini ferah tut gitmesen görmesen daha öı iyi olacak üzme canını ilaç verecektir sana bebeğin Şen'inle merak etme eşini ara artık gidin bi doktora illa bekleme iki ayı Allah'ın izniyle bişey olmayacak gör bak ama haberdar et olur mu aklımız sende kaldı şimdi

Çok sagol canım desteyin için iyiki varsın eşim geldi gittik normalmiş çok şükr

Gittim kızlar destek olanlara çok teşekkür ederim eşim geldi hemen götürdü korkma dedi ultrasonda 4haftalık çıktı normalmiş herşey çok şükr

Ohh iyi allaha şükürler olsun canım :) allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini darısıdaaaa bana inşallahhh :)
çok teşekkür ederim canım ne iyi kalplisin Allah gönlüne göre versin Ay İnşAllah tatlım olur sende sag salim alırsın kucagına

Çok sevindim canım kendini yorma fazla ilk aylar olduğunca dinlenmeye bak ayakda durmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…