Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlr 3 nisanda iliskiye gIrdim. 19 nisanda adet oldum.. karnim ağrıyor. Bugun ultrasona gttim ama bisi cikmadi. Hamile degil miyim ? Karnimda sislik var sanki. Olsa belli olurdu dmi ultrasonda ??
21.. 4 haftalik belli olur mu ultrasondan ?Canim yasin kac merak etme hamile deilsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok girmedim...Hee birde adetten sonra tekrar iliskiye girdin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
21.. 4 haftalik belli olur mu ultrasondan ?
Yok girmedim...
idrar testi yap canim ozaman hamile deilsin hemde merak etme adetten sonra tekrar cinsel bir beraberlikte bulunmadysan
Yok girmedim.. ama 4 hafta az sure degil bence gorunurdu ultrasonda. . Hem iliskiye girmedm ama ustume bosaldi
senin yac canim hala solemedin birda ozaman kesinlikle gebelik yoktur
Kizlr 3 nisanda iliskiye gIrdim. 19 nisanda adet oldum.. karnim ağrıyor. Bugun ultrasona gttim ama bisi cikmadi. Hamile degil miyim ? Karnimda sislik var sanki. Olsa belli olurdu dmi ultrasonda ??
idrar testi yap canim ozaman hamile deilsin hemde merak etme adetten sonra tekrar cinsel bir beraberlikte bulunmadysan
Benim sorunum yok arkadas ozelden yazms onu ilettm 😂😂😂
heee tmm kusura bakmaa hatlar karisti![]()
21 yasindayim.. evet cinsel beraberlik olmadi. Ustume bosaldi biraz.. ve bu olaydan 2 hafta snra adet oldum. Olaydan 4 hafta gecti bgun doktora gttim