kizlarrr:((

melisslem

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
52
0
16
Ankara
Kizlr 3 nisanda iliskiye gIrdim. 19 nisanda adet oldum.. karnim ağrıyor. Bugun ultrasona gttim ama bisi cikmadi. Hamile degil miyim ? Karnimda sislik var sanki. Olsa belli olurdu dmi ultrasonda ??

Kizlr 3 nisanda iliskiye gIrdim. 19 nisanda adet oldum.. karnim ağrıyor. Bugun ultrasona gttim ama bisi cikmadi. Hamile degil miyim ? Karnimda sislik var sanki. Olsa belli olurdu dmi ultrasonda ??

Canim yasin kac merak etme hamile deilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hee birde adetten sonra tekrar iliskiye girdin mi

anladığım kadarıyla evli değilsin. hamile olduğunu düşünmüyorum adet de olmuşsun sonuçta ama yüzde yüz hamile değilsin diyemez kimse sana. kan testi yaptır o zaman belli olur.

21 yasindayim.. evet cinsel beraberlik olmadi. Ustume bosaldi biraz.. ve bu olaydan 2 hafta snra adet oldum. Olaydan 4 hafta gecti bgun doktora gttim

Ben hamile olcani zannetmiyorum olaydan 4 hafta gecmisse emin olmak istiyorsan sabah ac karnina gebelik testi yap oda olmadi saglik ocana veya hastaneye gisip kan testi yaptir ne olur ne olmaz karninin sisligi her seyden olabilir illaki hamilele baglama benimde arada sirada sisiyor usutunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…