kizlarrrr acil yardim

Bebegi cikarirken bastirdiklarini fln hissediyormussunya dokunuslari fln kimisi o hissin cok kotu oldugunu soyluyor
ha birde şunu söyleyeyim... ben anestezi etkisi gectikten sonra yanılmıyorsam 4 saat içinde yürütmeye başladılar beni... hemen ayaklanıyorsunuz.. ihtiyaclarınızı giderebiliyorsunuz... sonrasıda çok kolay yani..

Korkacak bir şey yok. Bugün 2. Sezeryan ameliyatımı oldum spinal anestezi altında. Ameliyathanede iğne yapılıyor. Seni ameliyat masasına yatırıp tansiyon aletini bağlayana kadar uyusuyorsun zaten. 5 dak sonra bebeğin sesi geliyor. Rabbim yardımcın olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Cok gecmis olsun arkadasim insallah bende senin gibi kurtulurum.panik yapip agladinmi girerken

ha birde şunu söyleyeyim... ben anestezi etkisi gectikten sonra yanılmıyorsam 4 saat içinde yürütmeye başladılar beni... hemen ayaklanıyorsunuz.. ihtiyaclarınızı giderebiliyorsunuz... sonrasıda çok kolay yani..
Korkudan flnmi bayildin kendilerimi uyuttu

Cok gecmis olsun arkadasim insallah bende senin gibi kurtulurum.panik yapip agladinmi girerken
Teşekkür ederim. Yoo gayet sakindim. Zaten o an gelince insana biraz ferahlık geliyor sanki. Doğuma giderken bol bol dua ettim. Bebeğimin yüzünü göreceğim diye düşündüm. Mide yanmalarımın biteceğini düşündüm :KK54:.
Zaten ameliyat başlayınca başında biri seninle sürekli muhabbet ediyor. O sırada bebeğin sesi geliyor.

Uyusmazsam diye cok.korkuyorum.o hissetme durumu varmisya salliyolarmis fln
Uyuşmam diye bende çok korkmuştum dokunuyorlardı hiç acı hissetmiyordum kesi yapıldıktan sonra sadece şimdi karnına bastırcaz dedi bebeği çıkarmak için hafif hissettim onuda sonra kızımı gördüüm o gidince bir an öne gidiyim istedim kızımın yanına sonrası yok :dondurma:galiba çok konuştum dayanamadılar:KK70: biraz rahatlamam için birşey yaptılar :KK70:bence spinal iyi ben hiç bir rahatsızlık yaşamadım.Hayırlı sağlıklı doğumlar.:anne:

bu dediğin tamamen anesteziste ve yardımcılara bağlı
bak arkadaş yazmış, ne güzel ilgilenmişler onunla
benimle de doğum boyu konuştular, ilgilendiler hep
öyle olunca kötü birşey hissetmiyorsun hiç
ama doğru
bir arkadaşımla hiç ilgilenmemişler, aksine kendi aralarında şakalaşıp gülmüşler, çok kötü hissetmişti arkadaşım
Uyuşmam diye bende çok korkmuştum dokunuyorlardı hiç acı hissetmiyordum kesi yapıldıktan sonra sadece şimdi karnına bastırcaz dedi bebeği çıkarmak için hafif hissettim onuda sonra kızımı gördüüm o gidince bir an öne gidiyim istedim kızımın yanına sonrası yok :dondurma:galiba çok konuştum dayanamadılar:KK70: biraz rahatlamam için birşey yaptılar :KK70:bence spinal iyi ben hiç bir rahatsızlık yaşamadım.Hayırlı sağlıklı doğumlar.:anne:
insallah benimkide oyle kolay gecer.o igne acitiyormu peki

K Kokina15 spinal epidural gibi değil belimden bir iğne kalçadan yapılan bir iğne gibi düşün ama o heyecanın yanında iğne acısını unutursun sakin canım bebek gelecek :anne:

Ilk dogumumda genel anestexi olmustum bende hemen ayaklanmistim insallah yine oyle olsa

yalnız ilk doğumla 2. yi kıyaslamak çok doğru değil
bunun genel veya spinal veya epidural anestezi ile alakası yok
2. doğumda bir çok kadının vücudu daha hassas oluyor
ağrı biraz daha çok olabiliyor
bu 2 kez doğum yapmakla ilgili
olur da böyle birşey yaşarsan, spinal oldum da o yüzden deme

muzurtilki muzurtilki kuzu benimkilerin ikisi de spinal hiç baş ağrısı yaşamadım çok şükür.

Şimdi moda epidural-spinal kombin doğum :):):) daha konforluymuş. Birer tane daha mı doğursak :confused:

Birde benim bebekler iki tane o yuzden galibs heyecanda iki kat

bu arada neden spinal de epidural değil?
daha önce de yazmıştım, spinalin yan etkisi olabiliyor, her 10 kadından 2 si 5 gün civarı çok şiddetli baş ağrısı çekiyor
ben o ağrıyı çektim spinalde
neden spinal diyor doktor?

bu arada neden spinal de epidural değil?
daha önce de yazmıştım, spinalin yan etkisi olabiliyor, her 10 kadından 2 si 5 gün civarı çok şiddetli baş ağrısı çekiyor
ben o ağrıyı çektim spinalde
neden spinal diyor doktor?
Bilmem ben sordum nasil olacak diye genel olsun dedim ods spinal yspicsm dedi.epidurali sormsk aklims grlmedi

muzurtilki muzurtilki kuzu benimkilerin ikisi de spinal hiç baş ağrısı yaşamadım çok şükür.

Şimdi moda epidural-spinal kombin doğum :):):) daha konforluymuş. Birer tane daha mı doğursak :confused:

canııım
hatırlar mısın aynen böyle bir konuda tanışıp arkadaş olduk biz:KK19:
doğurmak??? :KK57:
valla sen gençsin, sen doğur, ben yaşlandım artık :kahve:

canııım
hatırlar mısın aynen böyle bir konuda tanışıp arkadaş olduk biz:KK19:
doğurmak??? :KK57:
valla sen gençsin, sen doğur, ben yaşlandım artık :kahve:
Hatırlanmam mı hiç. Iyi ki tanımışım seni güzellik. Haftaiçi kahve içelim mutlaka çok özledim valla :KK60: Konuyu saptırmayayım. Arayacağım seni yarın :KK68:

Hatırlanmam mı hiç. Iyi ki tanımışım seni güzellik. Haftaiçi kahve içelim mutlaka çok özledim valla :KK60: Konuyu saptırmayayım. Arayacağım seni yarın :KK68:

tamam tamam ben de çok özledim. bu hafta çoook yoğundum. ara beni, bekliyorum :KK68:

konu sahibi
bence hiç korkma
hem şöyle de birşey var, eğer sakin olamazsan, hemen uyutuveriyorlar seni, ama öyle genel anestezi gibi değil, 4-5 dk lık bi süre için uyutuyorlar
gerçekten korkma

Back
X