- 6 Mart 2023
- 179
- 64
- 28
- Konu Sahibi didemaydgn
-
tipini yeyimKızlar merhaba 9+6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim cinsiyet önemli değil önemli olan sağlık ama insan merak ediyor tahmin eder misiniz
Bence bamyalı geliyo erkek benceKızlar merhaba 9+6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim cinsiyet önemli değil önemli olan sağlık ama insan merak ediyor tahmin eder misiniz
Başka seçenek yok zatentipini yeyimben hic anlamam ama kiza benziyo oglusdur belkide
benim babanem diyodu maymun olmazki ya kiz ya erkek bekleyin doguruana kadarBaşka seçenek yok zaten
Hidoğru söylüyomuş kadıncağızbenim babanem diyodu maymun olmazki ya kiz ya erkek bekleyin doguruana kadar
Bende hem kız hem erkek hissediyorumtipini yeyimben hic anlamam ama kiza benziyo oglusdur belkide
Ayyy hadi bakalım hayırlısıBence bamyalı geliyo erkek bence
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı benimde başıma olsunAyyy hadi bakalım hayırlısı
İnşallah canım benimm allah kucağına doldursun gönlüne göre versin inşaşlahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı benimde başıma olsun
Amin canımİnşallah canım benimm allah kucağına doldursun gönlüne göre versin inşaşlah
Bende hem kız hem erkek hissediyorumhayırlısı olsun bakalım hiç önemi yok ama insan merak ediyor
Bende hem kız hem erkek hissediyorumhayırlısı olsun bakalım hiç önemi yok ama insan merak ediyor
ama işte merak ediyor insan ne diyeHidoğru söylüyomuş kadıncağız
2 gün kala öğrendim canım erken öğrendim ben bayaAmin canımsen ne zaman öğrenmiştin hamileliği yani bata kaç gün vardı
8 ay neden çatladın kızama işte merak ediyor insan ne diyekizmi erkekmi diye sevmek istiyo insan ben 8 ay catladim ne diye
Ovulasyon takibi yaparak mı oldu bebiş2 gün kala öğrendim canım erken öğrendim ben baya
Yaptım ama test bitti yumurta çatlamadı almadım bi daha test sonra akışıma bıraktım denk gelmişOvulasyon takibi yaparak mı oldu bebiş
Hayırlısı olmuş canımYaptım ama test bitti yumurta çatlamadı almadım bi daha test sonra akışıma bıraktım denk gelmiş
Maşallah valla ben olsam çatlardımgostermedi bebek hep gizledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?