- 9 Temmuz 2022
- 2.595
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi didemaydgn
-
Maşallah valla ben olsam çatlardım
Ya kim değiştirdi peki ismicatladim zaten ama ruyamda erkek gormustum erkek gibi seviyodum.isimde koymustum ama ismin deyistirdiler
Erkeğe benziyor açık ortadaKızlar merhaba 9+6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim cinsiyet önemli değil önemli olan sağlık ama insan merak ediyor tahmin eder misiniz
Teşekkür ederim hayırlısı inşallahErkeğe benziyor açık ortada
İlk çocuk değildimi ismini değiştirdikleribabanne dede
Ben asla izin vermezdim onlar seni öpsünler başında gezdirsinbabanne dede
evet ilk cocukİlk çocuk değildimi ismini değiştirdikleri
gucum yetmedi halbuli aylar once isim secmiştik herkesde biliyodu kaynana sonra kendini yirtdi yok o koyamazBen asla izin vermezdim onlar seni öpsünler başında gezdirsin
İyi sabretmişsin sengucum yetmedi halbuli aylar once isim secmiştik herkesde biliyodu kaynana sonra kendini yirtdi yok o koyamaz
cok sabirliyimdir ama şimdi diyilim ikinci cocukda ben koyacam dedim koydumİyi sabretmişsin sen
Eferim kız sanacok sabirliyimdir ama şimdi diyilim ikinci cocukda ben koyacam dedim koydum
Eferim kız sanaböyle ol
Kaç yaşındasın senhele şukur arada bi akillanmisim cokda akilli diyilim annem diyo sen akillaninca akilli insan modasi gececek
37Kaç yaşındasın sen
Daha çıtır genceciksin37ama yandan onden uzakdan yakindan bakinca 23 hic kimseyi inandiramdim yaşima.
acaba neden genc duruyorumDaha çıtır genceciksinohooo 20 kilimleri cepte. Çıkartırsın aldım ben senden o enerjiyi
Kız ne düşünüyon genç duruyorum die elalem para veriyo gençleşmek içinacaba neden genc duruyorumdusunmekden kafayi yiycem herkes bu yasda neden uc bebek biraz ara verseydin diyolar
nedenini bilmiyorumKız ne düşünüyon genç duruyorum die elalem para veriyo gençleşmek için
Sen düşün bulunca bilgilendirnedenini bilmiyorumonu dusunuyorum sebebini bulursam bi faydam dokunur genclere oyle deme ben dusuneyim belki bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?