kızlarrrr beta hcg değerimmmm çok acil bilgi doktoru bulamadım

ozgun2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
118
0
96
İzmir
kızlar şu an şoktayım.
bilenler bilir 16 eylülde adet bekliyordum ama bugün ikinci günü ve gelmemişti.
akşam dayanamayıp beta hcg yaptırdım özel hastanede
değer 86,98.
ama uzman dr. olmadığı için yorum yapamayız dediler.
ya kızlar hamileyim değil mi..
cuma tekrarlıycam testi iki katına çıkacak mı diye.
kızlar nolur bişi söyleyin
ağlayamıyorum gülemiyorum
nolur yardım.

tebrikler canım hamilesin.
5 ve yukarısı hamile demek değerin gayet iyi.
Allah tamamını erdirir inşallah

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin hamişsin ama dr a gitmeyi ihmal etme takibe alırlar o tahlilde b hcg nin sınır değerleri yazıyodur ordan kontrol etsen bi de ama daha yani regl tarihin bence normal değerrrrr 2 gün sonra tekrar ettirir dr lar büyük ihtimalle

bize de dua et bizde hamiş kalalım emiiiiii

sağlıkla huzurla mis kokulunu kucağına aldığın gündede görüşürüz inşallahhhhh eşine de müjde ver artık heheeeee

kızlar belki garip gelecek ama hala inanamıyorum.
sonuçta gebelik olmasa böyle bir değer çıkamaz diye okudum internette.
ama inanamıyorum yaaa.
Allahım bu günde beni güldürdün, tez zamanda burdaki tüm arkadaşlarımın yüzünü gülüdr yarabbim.
ağlayamıyorum, çok kötü oldum.Allah hepinizden razı olsun. bu gece hepinize dua edicem sabaha kadar.

canım gözün aydın değer hamilelik için yeterli inşallah değer dahada yükselir :CüvCüv:

eşimle gittik zaten kan vermeye canlarım. o da şokta. hadi hayırlısı dedi, güldü öptü, ona iki günde bir tekrarlayacağımı söyledim. şu an sanırım şokta maç izliyor. biz hiç beklemiyorduk bu ay. hatta sadece 1 gün ilişkimiz oldu koca ay. Ey yüce Rabbim. sen nelere kadirsin.
kızlar siz ciddisiniz di mi bu değer düşük değil di mi.

ozgun2008 canım hayırlı olsun 5 ve üstü pozitif... Allah kucağına almayıda nasip etsina.s. bütün isteyen herkese anne baba olma mutluluğunu nasip etsin rabbim

Tebriklerrrrr canım hamilesinnn .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:dance:

Canım gözün aydın hamilesinŞeniz ,,,,, inşallah sonuna kadar seni bırakmaz meleğin sağlıcakla kucağına alırsın,,,Rabbim bütün isteyen annelerede nasip etsin bu mutluluğu,,,:Saruboceq:

ozgun2008 bitanem ya inan bugün aklımdaydın ama çık yoğumdum akşam 16 kişi vardı iftarda hiç bakamadım şimdi vakit buldum ve seni arıyodum hangi bölüme yazdı die çok sevindim şaşırdım inşallah düşündüğümüz gibidir eee hemen yarın git dr erkenden ve bizede bildir ben yorum yapamiyicam çünki daha yaşamadım değer felan bşlmiyorum ama arkadaşlara güveniyorum çok sevindim inan benimde son 2 gün 20 eylüldeymiş bu arada ben 1 gün fazla hesaplamışım öpüldün iyi geceler......

canım gözün aydın. hamişsin bence. benimde tam adet günümde 85 idi. şimdi 6 haftalık hamişim:) iyi haberlerini bekliyorum. bu arada mayıs annelerine katıl

Canim çoooooooooook sevindim tebrik ederim bu ay hamile patlamasi var allahim dahada fazlalaştirsin tüm bebek isteyenlere nasip etsiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım benim inan yazılarını okurken tüylerim diken diken oldu senin kadar olmasada inan çok heyecanlandım ve sevindim inş hamillelik süresi boyunca hiç bi sıkıntı olmadan bebeğini kucağına alırsın:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…