Benim nişanlımda çok kıskanç. Hiç bi erkekle tokalaşmıcaksın demedi şimdiye kadar tabi ama böyle erkeklee laf anlatamazsın. Büyük bi ihtimalle askerde oldugu için böyle saçmalıyodur. Eger askerlik bitincede böyle davranırsa böyle yürümiyceğni ayrılcagnızı söylersiniz. Şuan dediklerinin saçma oldugnu söyleyin ama sadece için rahat etsin diye yapıyorum diyin. Böyle adamlarla ugraşmak çokkkk zor
Birincisi nasıl bir yazıdır o öyle arkadaşım. Kendine saygından dolayı, kendini ifade ederken özen göstermelisin. Yarım yamalak anladığım kadarıyla cevap vereceğim.
Nişanlının durumu neredeyse hastalık hali. O yüzden uzman birinden yardım alması gerekir. Bu yardımı almazsa, ve bu zihniyetle evlenirseniz evliliğinizin akıbeti mutluluk olmayacaktır.
Evlenen iki insanın da sağlıklı olması şarttır bir evlilikte. Yoksa evlilik de hastalıklı bir hal alır.
Mrhba kzlar sze ihtycm var. Bn nisanlym ve nisanlim cok kiskanc asiri hmde. Hep bi istegi var bn yptkca daada bseler istio zatn bu kskncli knsnda ck sornlar yasdk ama ikmzde brbrmizi cok seviorz kopamiorz. Ck uzum sendr beraberiz. Smdi askerde ve suanda tutturmus hc bi erkekle tokalasmicakmsim akrblrmdaki erkklrrde dahil ya delircem ona laf anltmktan kafayi yicem istemiorum dio hc bi sekilde gulsersn sadece gecersin dio. Off napicam bn
Ya arkadaşlar kusura bakmayin biraz hizli yazdimda ve kisaltarak yazmaya alistigim icin oyle oldu biraz...
ya onu cok seviyorum ama bu kiskancliklari beni bitiriyor artk ama ne desemde anlamiyor ne yolu denediysem olmuyor cok ayrildik bu yuzden ama dayanamayip geri donduk.
suanda buna takti ama ben yapamam yani boyle bisey yapim değil. Ona gore bu yaptklari normal tabiki. Doktora gitmeyi asla kabul etmez
Mrhba kzlar sze ihtycm var. Bn nisanlym ve nisanlim cok kiskanc asiri hmde. Hep bi istegi var bn yptkca daada bseler istio zatn bu kskncli knsnda ck sornlar yasdk ama ikmzde brbrmizi cok seviorz kopamiorz. Ck uzum sendr beraberiz. Smdi askerde ve suanda tutturmus hc bi erkekle tokalasmicakmsim akrblrmdaki erkklrrde dahil ya delircem ona laf anltmktan kafayi yicem istemiorum dio hc bi sekilde gulsersn sadece gecersin dio. Off napicam bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?