Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarrrr çok heyecanlandım dün yapmıştım test bugün daha da belirgin
Day’s doctor biliyorum çok yalancı pozitif çıkarıyor ama 3. Dakikada bu kadar net çıkması kalite düşüyor canlı da bende eşim de pembe resmen çizgi görüyoruz flaşsız iniallah vardır hayatında bir kez doğruyu gösteriyordur bulunduğum yerde nöbetçi eczanede sadece bu marka var awox falan satılan yer yok
26 mayıstı ovülasyon takibi yaptım 26 Haziran bekliyordum hatta konu açmıştım bekleyelim mi diye dün çok çok silikti bugün daha belirgin oldu yine de kaptırmak istemiyorum tabi ki üzülmemek adına 27sine kadar bekleyeceğim
İnşallah çok istiyorum ben gidip kan vermek ama eşim daha adetin bile gecikmedi sonra üzülüyoruz diyor haklı da 2 ay önce bu sebepten kimyasal geçirince üzüldük çok… en iyisi sabır sabır inşallah vardır
26 mayıstı ovülasyon takibi yaptım 26 Haziran bekliyordum hatta konu açmıştım bekleyelim mi diye dün çok çok silikti bugün daha belirgin oldu yine de kaptırmak istemiyorum tabi ki üzülmemek adına 27sine kadar bekleyeceğim