Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

İnşallah tatlım.. Daha pek bir şey belli değil, tecilini bozdurdu, bakıyor işte.. Ben duymak istemiyorum tarih belli olana kadar. Ağlıyorum sürekli.. :(

Aaa oldu mu şimdi ağlamak oldu mu :20:
Hadi evlilik teklifi alırken mutluluktan ağladın tamam ama askere gidicek diye ne kendini üz sıkıntıya sok ne ona belli et..
Asker beklemeninde ayrı bi heyecanı ayrı bi özlemi vardır elbet..
Bide kısacık yapıcak bide senin olduğunu biliyosun bide sevildiğini bunları düşünerek zaten hemencecik geçer..
Bide yakın bi mesafeye çıkarsa gidebilirsin günü birlik yanına veya izin alıp o bile gelbilir..
karşı komşumuzun oğlu gitti askere..
o da kısa dönem..
ve denizlide..
taa oralardan geliyor sanki çocuk askere gitmemişte ekmek almaya çarşıya gitmiş gibi :1::1:

Aaa oldu mu şimdi ağlamak oldu mu :20:
Hadi evlilik teklifi alırken mutluluktan ağladın tamam ama askere gidicek diye ne kendini üz sıkıntıya sok ne ona belli et..
Asker beklemeninde ayrı bi heyecanı ayrı bi özlemi vardır elbet..
Bide kısacık yapıcak bide senin olduğunu biliyosun bide sevildiğini bunları düşünerek zaten hemencecik geçer..
Bide yakın bi mesafeye çıkarsa gidebilirsin günü birlik yanına veya izin alıp o bile gelbilir..
karşı komşumuzun oğlu gitti askere..
o da kısa dönem..
ve denizlide..
taa oralardan geliyor sanki çocuk askere gitmemişte ekmek almaya çarşıya gitmiş gibi :1::1:

İmkanım oldukça hep gidicem görmeye Allah nasip ederse.. Ne bileyim, askere gönderiyorum sonuçta sevdiğimi.. İnsanın burnunun direği sızlıyor, içi sızlıyor.. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. :)

Biraz sevimli bir emrivaki oldu ama hayır diyemiyorum.. Hayırlısı olsun, 1,5 yıl var önümüzde :))

Kararını verdiysen yoruma gerek yok o zaman
Bende onu diyorum 1,5 yıl varken erkenden yüzük takmaya zorlamanın anlamı ne ?
Neyse hayırlı olsun

İmkanım oldukça hep gidicem görmeye Allah nasip ederse.. Ne bileyim, askere gönderiyorum sonuçta sevdiğimi.. İnsanın burnunun direği sızlıyor, içi sızlıyor.. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. :)

Tabiki kesinlikle haklısın insanın içi gider ama iş icabı başka şehre gitti diye düşün
Yaşlı hanım teyzeler gibi konuşcam ama hiiiç üzülme eski askerlik yapmalr mı kalmış :1::1:
Bide başlangıcını yapmışsın ya içinin rahat olması gerek ve için rahat bi şekilde beklemn gerek..
kendinide sıkıntıya sokmaman gerek..
ne zaman konuşmak istesen bizler buralardayız zaten seni yalnız bırakmayız :29:

[/COLOR]

Fal işi zaten planlıymış, o her şeyi organize etmiş.. :) Romantik erkeğim..
Eski nişanlımla akrabalığım falan yoktu ama halamla babaannem çok dedikodu ve fenalar, annemle babam ayrı oldukları ve ben onlara uzak davrandığım için buldukları yerde iğnelerini geçiriyorlar. Annem çok şaşkın, akşama anneciğime güzel sofralar hazırlıyorum bakalım.. :) Renklendirdiğim kısma da çok güldüm, Allah da seni güldürsün canım.. :52: :52: Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.. :)

canımsın hakkında hayırlısı neyse o olsun

öyle ama erkekler gece ağlayan çocuk için uyanmaz

Tabiki kesinlikle haklısın insanın içi gider ama iş icabı başka şehre gitti diye düşün
Yaşlı hanım teyzeler gibi konuşcam ama hiiiç üzülme eski askerlik yapmalr mı kalmış :1::1:
Bide başlangıcını yapmışsın ya içinin rahat olması gerek ve için rahat bi şekilde beklemn gerek..
kendinide sıkıntıya sokmaman gerek..
ne zaman konuşmak istesen bizler buralardayız zaten seni yalnız bırakmayız :29:

Ah canım benim yaa, ne kadar sıcaksın.. :) Sağ ol aynı şekilde ben de hep burdayım dertleşmek isteyen olursa :)))
Bakalım bekleyeceeez napacaaz :) Ben erkeğimi beklerim bir ömür, benim olsun da hep. :)
Canım benim, çok sağ ol yorumların için :)

canımsın hakkında hayırlısı neyse o olsun

öyle ama erkekler gece ağlayan çocuk için uyanmaz

Sağ ol canım :) Allah razı olsun..
Neyse daha çocuğa çok var zaten :) :)

Ah canım benim yaa, ne kadar sıcaksın.. :) Sağ ol aynı şekilde ben de hep burdayım dertleşmek isteyen olursa :)))
Bakalım bekleyeceeez napacaaz :) Ben erkeğimi beklerim bir ömür, benim olsun da hep. :)
Canım benim, çok sağ ol yorumların için :)

Sağ ol canım :) Allah razı olsun..
Neyse daha çocuğa çok var zaten :) :)

rica ederim :42:
hakkında en en hayırlısı olsun :34:
ben de teşekkür ediyorum :23:
ve çıkıyorum artık :3::3:
görüşürüz :3::3:

Duygucum okuyosun bildiğim kadarıyla en azından okulu bitirmeden evlilik düşünme.
Ama korkarım 3 ayda sana o yüzüğü taktıran bir buçuk yıldan önce nikah masasına da oturtur:31:
İçinin çok temiz yorumlarından bile anlaşılıyo dilerim üzülmezsin bu yolda.
Annene söyledin mi?

Duygucum okuyosun bildiğim kadarıyla en azından okulu bitirmeden evlilik düşünme.
Ama korkarım 3 ayda sana o yüzüğü taktıran bir buçuk yıldan önce nikah masasına da oturtur:31:
İçinin çok temiz yorumlarından bile anlaşılıyo dilerim üzülmezsin bu yolda.
Annene söyledin mi?

Üniversite terkim ben canım. Bu yıl sınava giriyorum.. Devlet ya da özel bi yere yerleşicem inşallah.. Evlilik ve okulu beraber yürüteceğim ama sevgilim geçen sene mezun oldu.. :) Onu çok seviyorum ama mümkün gözükmüyor şuan için.. Ağustosta askere gitse, 6 ay askerlik.. yazı bekleyeceğiz o zaman da düğün için.. İş bulunacak yeniden, ev hazırlıkları vs. 1,5 yıl kesin yani.. Güzel sözlerin ve dileklerin için çook teşekkür ederim canım.. Anneme de söyledim, ailesini tanımanın rahatlığı var annemde, yine de tedirgin. Saygı duydu, destekliyor ama bi yandan da üzüldü, duygusallaştı.. Şuan yanımda uyuyo aşkım anneciğim.. :) Hakkımızda hayırlısı olsun.

Back
X