Edacım benimkinde az ve öz şeyler vardı öyle otuz tane tülbent yirmi tane patik filan yoktu. ( yani annemin zaten yıllardır sakladığı şeyler)
Altılı set oluyor askılı iç çamaşır ve şortu, askılı gecelik ve sabahlığı, uzun kollu pijaması ve altı bunlar saten takım şeklinde oluyor.
Bornoz takımı ( terliği bornozu ve havlusu) vardı ama bu şart değil.
Banyo havlusu ve saç havlusu
Sutyen külot takımı
Terlik
Saten nevresim takımı
Seccade
Bluzlar
Makyaj seti
Kozmetik ürünleri
Eheh bana terlik gelmişti ayakkabı yoktu terlik de hani şu tüylü kokoş terliklerinden
canım benim konumda hem yaptığım hemde bana gelen bohçalar ile ilgili iki topik var paylaştım bazı eksikler var takım elbisemi felan çekmemiştim ama kozmatikten herşeyte orda paylaştım hayatım baksana benim profilimden açtığım konulara
tamam tatlım bakıyorum
canım sormak istediğin ne varsa sorabilirsinoraya eklemediğim ceket takımı var birkaç gömlek var kendilerinin koydukları çamaşırlar var :) ama herşeyi ben seçtim ve bence bir bohçada olması gerekenler bunlar o bornoz takımı bana göre fazla idi ama kayınvalidem istedi o öyle isteyincede bende her zaman beğendiğim modeli aldırıverdim :)
ohhh iyi yapmışsın :) senin resimlerine bakınca gözüm korktu
canım yaaa benimki en sade olması gereken kullanılıcak şeylerin olduğu bohça yani onlarca kullanılmayacak şey yok biraz masraflı oldu ama olsun çok hoşuma gittti
korkma korkma valla 2 günde halletik ilk eminönde hürriyet çarşısına gidicektik ama çarşıya girmeden hemen sağ tarafında bir mağaza vardı girdik bana ve ona alınıcakları aldık :) gerçi nişanlıma aldık herşeyini ama nişandan 3 ay sonra götürebildik hiç müsait olamadık çünkü
sonraki günde kozmatikleri ve kıyafetleri halletikkk tamammmm
benim bohça için eminönnde 3 4 saat vakit geçirdik bu kadar kısa idi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?