Kızlarrrr hamile olabilir miyimmm acil bakın

Testi gördüğüm an heyecanlandım! Sanki seni tanıyormuşcasına çok sevindim 💗 Ve şimdi 2 haftalık hamile olduğunu yazdığın yorum’a kocamaaaan nazar boncukları kondurup , kaçıyorum . Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve tüm anne adayı olmak isteyenlere nasip etsin 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Yaaa severim seni çok teşekkür ederim

Canım nasıl heyecanlıyım anlatamam yeni evliyiz istiyorduk zaten bir kac deneme olumsuz olunca ümidimi kesmiştim (kilolu olduğum için) o yüzden insallah olumsuz birşey duymam dua edin :)
Canım Gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin 🌹 ayıptır sorması kaç kilo ile gebe kaldın benimde kilom var da bende olmazsa diye üzülüyorum zor kilo veriyorum 😔

Canım Gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin 🌹 ayıptır sorması kaç kilo ile gebe kaldın benimde kilom var da bende olmazsa diye üzülüyorum zor kilo veriyorum 😔
120 kiloyum herkes hamile kalamazsin diyordu kilo ver diyordu sanki kolaymis gibi... ama allahın işi bakalım insallah devam eder gebelik

Yok yok ordaki değere bakma canım. Her değer farklı çıkıyor. Mesela günüm gectikten 3 gün sonra 300 civarlarında çıkmıştı betam 4 haftalık gebeydim. Son adet tarihini baz al hesaplama yaparken. Eğer geç dollenmeyse bunu sana doktor söyler . Bu kandan anlaşılmaz .

Yok yok ordaki değere bakma canım. Her değer farklı çıkıyor. Mesela günüm gectikten 3 gün sonra 300 civarlarında çıkmıştı betam 4 haftalık gebeydim. Son adet tarihini baz al hesaplama yaparken. Eğer geç dollenmeyse bunu sana doktor söyler . Bu kandan anlaşılmaz .
Doktora pazartesi gidicem isten izin alıp bakalim doktor ne diyecek insallah dediginiz gibidir

Back
X