Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mutlu haberı esımden once sızlere vermek ıstedım hamıleeeyımmmmmmmmmmmmmm bırazdan ısten cıkıp esıme yuzyuze geldıgımızde soluycemmmmm:)[/QUO
tebrikler canıminşallah sağlıkla kucağına alırsın
![]()
Bu mutlu haberı esımden once sızlere vermek ıstedım hamıleeeyımmmmmmmmmmmmmm bırazdan ısten cıkıp esıme yuzyuze geldıgımızde soluycemmmmm:)
tebrik ederim darısı başıma :)![]()
inşallahh darısı basınaaa ama sıze tavsıyemm gebelık testlerıne guvenmeyın mutlaka kan testı yaptırın ben ıkı kere gebelık testı yaptırdım negatıf cııktı
inşallahh darısı basınaaa ama sıze tavsıyemm gebelık testlerıne guvenmeyın mutlaka kan testı yaptırın ben ıkı kere gebelık testı yaptırdım negatıf cııktı
canım bize verebileceğin tüyolar var mı? Senin süreç nasıl gelişti. Ne zamandır istiyordun, neler denedin de oldu??? Aydınlat bizi![]()
ne desem nasıl desem hıc bı fıkrım yokk :) 10 aylık evlıyımm 10 aydır ıstıyodum ama esım ıstemıyodu ben ılıskıye gırdıkten bı hafta sonra hıssettm hamıle oldugumu ama soleyemedım bas donmem vardı hafıf hafıf gecelerı sancılanıyodum hafıf hafıf 3 hafta bı adet oluyorum ben adetm gecıktı gebelık testı yaptırdım negatıf dedı ama ben hıssedıyorum ya nese sonra 3 gun oncesı tekrar yaptım yıne negaıf cıktı dun de beta hcg testı verdım ve pozıtıf cıktı 234.30 degerım doktorumda cok sevındı bende :)![]()
ne desem nasıl desem hıc bı fıkrım yokk :) 10 aylık evlıyımm 10 aydır ıstıyodum ama esım ıstemıyodu ben ılıskıye gırdıkten bı hafta sonra hıssettm hamıle oldugumu ama soleyemedım bas donmem vardı hafıf hafıf gecelerı sancılanıyodum hafıf hafıf 3 hafta bı adet oluyorum ben adetm gecıktı gebelık testı yaptırdım negatıf dedı ama ben hıssedıyorum ya nese sonra 3 gun oncesı tekrar yaptım yıne negaıf cıktı dun de beta hcg testı verdım ve pozıtıf cıktı 234.30 degerım doktorumda cok sevındı bende :)![]()
tebrik ederim allah herkese nasip etsin bende yeni ogrendim bes haftslik hamileyim cok uzulmustum olmuyo diye ama allah nasip etti.insallah isteyen herkesin hemen bebesi olur dua edin .:)
♥tlnblms♥
kadinlar k app
gt-ı9300
♡♡♡♡♡