kızlarrrr kombin yardımına ihtyacım var

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
156
kızlar yukarıda gördüğünüz modelde ki gibi üstü dar oturan ve pacaları bol pantolan aldım rengide 2 renk teki pantolan renginde sizce bunun üzerine ne gider karar veremedim ayrıca ayakkabı olarak nasıl bir canta kullanabilirim bana yardımcı olurmusunuz herzman değişikliği severim ve sıradışı tarzım olmasını isterim ayrıca

aldığım pantolonun rengi 2 nci resimdeki rengin aynısı kot kumasından ayrıca modelde 1 nci resimdeki gibi

evet arkadaşın dediği gibi beyaz veya krem dar badilerden olabilir birde yazları bol açık renk bir omzu açıkta brakan bluzlardan (salaş) giyiliyo ya onlardan da olabilir çantada beyaz veya krem rengi olabilir..içinde kotunun renginden olan renkli bi çanta da olabilir bence..altınada dolgu topuk giyebilirsin..

Eğer zayıfsan üzerine beyaz veya krem renginde dar badiler giyebilirsin, şu modelin farklı renkleri ve biraz süslü olanları oluyor onlardan
http://www.corapicgiyim.com/images/products/00/41/02/4102_kucuk.jpg

zayfım evet canım olablr aslında böyle bir badi peki altına nasıl bir topuklu gidebilirki

laciverdi aldıysan beyaz kısa kollu lakost yada lacivert yada turuncu bir tişöt güzel olur altına babet gider lacivert

bak böyle kombinler yapabilirsin istersen dar bir seyde giyebilirsin üstüne yada bu sene moda olan salaş gömlekler vardı sifon kumaslardan onlarlada kombinlenebilir...Cüzdan gibi el çantaları kullanabilirsin ayakkabı konusunda sandalet olsun,spor ayakkabı olsun babet yada kallın topuklular olabilir bence
ayrıca nerden aldın bende arıyorum ama bulamıyorum kırmızı bulmustum cok güzel ama boyum kısa olduğu icin almadım bayaa terzilik isi oluyordu :S

canım bunun üzerine beyaz,krem,hardal rengi çok güzel olur,salaş deilde dar badileri tercih etmelisin

aramadım hicbiyerde üstüme göre bişey bulamadım canım ya bende salaş düşük kollu bişey istiyorum ama bulamadım istedgim gibi hic.ss bu cantanın modelini cok begndim böyle bişey olur mu canım ayakkbı konusundada pacaları ıspanyol paca oldugu iicn topuklu düşünyorum pantolnum yerlerde sürklenmesin :))) bi türlü uygun bişeyde bulamadım ayakkıba önü acık önü kapalı platfrom dolgu yada hic btane bulamadm koton dan aldım pantolnumu cnm bende hanidir arıyordum bulamamışdm en sonunda buldum ama 35 tl ye aldm pntlnumu indrm vardı koton da kemeride kırmızı canm

hemen inceliycem kotonuu önü acık topuklular olabilir yüksek platform çantada uygun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…