Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy teşekkür ederim gönderdim şimdi
Kız bebişinde bişey yok kiAyy teşekkür ederim gönderdim şimdi![]()
Ayy eşim,babası,abisi,annesi,ablası sadece küçük kaynım hariç hepsi düz kafa. Ama ben kendimi sucluyorum acaba benim yüzümden mi diye sezeryanla doğdu bide içerde sıkışmış kafası öyle dediler görsen tostoptu sonra ne olduysa böyle oldu. Sanırım bana çekmedi ve bu durum beni üzdüKız bebişinde bişey yok kibenimkini görseydin yukardan bakınca alnının bi tarafı bariz öndeydi büyüdükçe şekil alıyor kafa benimki şu an 14 aylık oldu baya baya şekle girdi kafası bide her kafa yapısı aynı olmuyor ben bi yamukluk fazlalık göremedim, daha küçük zaten çoğu bebeğin kafaları bu aylarda böyle olabiliyor yani sıkma canını bebeğinin kafası gayet normal ☺
Ayy eşim,babası,abisi,annesi,ablası sadece küçük kaynım hariç hepsi düz kafa. Ama ben kendimi sucluyorum acaba benim yüzümden mi diye sezeryanla doğdu bide içerde sıkışmış kafası öyle dediler görsen tostoptu sonra ne olduysa böyle oldu. Sanırım bana çekmedi ve bu durum
Sırt üstü yatırma sen yoksa düz olur arkası, sen sağ sol yatır bebekler nasılsa bi süre sonra sırt üstü yatmaya başlarAyy eşim,babası,abisi,annesi,ablası sadece küçük kaynım hariç hepsi düz kafa. Ama ben kendimi sucluyorum acaba benim yüzümden mi diye sezeryanla doğdu bide içerde sıkışmış kafası öyle dediler görsen tostoptu sonra ne olduysa böyle oldu. Sanırım bana çekmedi ve bu durum beni üzdü![]()
Aynen o ısrarla düz yatmak istesede akşam kalkıp sürekli bakıp çeviriyorum altini değiştirirken bile düz kafa yastığına yatırıyorumSırt üstü yatırma sen yoksa düz olur arkası, sen sağ sol yatır bebekler nasılsa bi süre sonra sırt üstü yatmaya başlar
İyi yapıyorsun zamanla eşitlenir zaten çok bariz farklılık yoksaAynen o ısrarla düz yatmak istesede akşam kalkıp sürekli bakıp çeviriyorum altini değiştirirken bile düz kafa yastığına yatırıyorum![]()
Şimdi çocuk doktorları normal diyor bende beyin cerrahına falan gotureyim demiştim ama onlar kask derlerse zaten taktiramayip uzulucem. En iyisi sağ sol yatırmaya devam etmekİyi yapıyorsun zamanla eşitlenir zaten çok bariz farklılık yoksa
Doktor normal dediyse korkacak bişey yok benceŞimdi çocuk doktorları normal diyor bende beyin cerrahına falan gotureyim demiştim ama onlar kask derlerse zaten taktiramayip uzulucem. En iyisi sağ sol yatırmaya devam etmek![]()
Ayy insallah duzelirbide zamanla benim sağ sol yatirmamla geçerse geçer, belki oda ilerde dönmeye falan başlarsa o zamanda bir şansım olur. Gönül ister kask falan taktırmak ama bütçe buna hiç el vermiyor çok pahalilar. Bide şey sorcam ince bir yastık vs koysam mi koymadan mi yatirsam sence