- 20 Ekim 2009
- 4.517
- 5.197
- 723
Çiller guzeldir:) özel çil severlere biri de benim eşim. Ben de sevmezdim ama artık seviyorum. Basen için de çok abartı değilse onu da özellikle beğenen erkekler çok. Şimdiye kadar kimseyle çıkmamış olmanın sebebi bunlar olamaz yani :)) karşına doğru kişi cikmamis henüz. Buradaki asıl problem sizin kendinizi beğenmemeniz çünkü hareketlerinize yansıması sıkıntı oluşturacak kısım.
Baska nedenlerdr var bence ama dis gorunusum buyuk etken mesela biraz disaridan sert gorunen bir kizim bu yuzden mi bilmiyorum ama hic sevgilim olmadi belirttigim gibi 20 yasindaym ve gercktn cirkin miyim dusunmeye basladm ama guzelim aslinda herkes oyle diyor sevgili istedigimden dgil sadece teklif dahi gelmedi anliyor musun yoksa zaten ben ciddi iliski istiyorum ilk ve son ama bu olay ozguvenimi zedeliyor
sevgili olayi sadece dis görünüsle alakali degil, bildigimden söylüyorum
bide insan kendi ic dünyasini cogu zaman disa vuruyor hareketleriyle, yürüyüsü, durusuyla kendini belli ediyor
dedigim gibi, nelerini sevmiyorsun onlari bir düsün
herseyin bir caresi var
genel olarak hic biseyimi begenmiyorum diyorsan önce o bahsettigin baska nedenleri cözmen lazim (gerci o nedenleri her halükarda cözmen gerek)
beyaz tenli, cilliymissin masallah cok begenirim ben ama cildine cok dikkat etmen lazim, günes kremini eksik etme
Evet beyaz tenli cilli kumral bir kizim insaallah cozerim ama istedigim fizige ulasabolirsem bunlarin en azindan %70imi cozerim gibi
Cok tesekkur ederim insaallahdaha ne canim, insanoglu yeterki istesin
en büyük sorun buysa gelirsin üstesinden
insallah seni herhanli seven insan cikar karsina, zamani gelince
sana basarilar diliyorum
Ciller icin geceleri elma sirkesi sürebilirsin ama yeterli gelmeyebilir suna dumankayanin tariflerinden yararlanabilirsin.Elma sirkesi icin ki$ aylari ideal su an baslamani önermem
Bölgesel fazlaliklari sadece spor ve saglikli beslenerek verebilirsin.
Havalar güzel sabahlari 1 saat yürüyüs ile baslayabilirsinUmarim veririm tesekkur ederim :)
spor salonuna yazılabilirsinMerhabalar ben istanbulda yasiyirum 20 yasindayim siradan bir genc kizim fakat cok da siradan degilim kilolu ve cilliyim kilolu dedigim balik etli desek daha dogru bolgesel fazlaliklarim var ve biraz bakimsizim sanirim kendimi iyi hissetmek adina guzellik onerileri bekliyrum sizden cillerimle basim derttebunlardan kurtulan var mi en azindan azalsa dahi yeter kendimi bende guzel hissetmek istiyorum
Normal yani pek bi aksiyon olmayan insan[QUOTE="Ada Lovelace, post: 41480685, member: 643788"]Sıradan olmak nasıl bir şey
Merhabalar ben istanbulda yasiyirum 20 yasindayim siradan bir genc kizim fakat cok da siradan degilim kilolu ve cilliyim kilolu dedigim balik etli desek daha dogru bolgesel fazlaliklarim var ve biraz bakimsizim sanirim kendimi iyi hissetmek adina guzellik onerileri bekliyrum sizden cillerimle basim derttebunlardan kurtulan var mi en azindan azalsa dahi yeter kendimi bende guzel hissetmek istiyorum
Baska nedenlerdr var bence ama dis gorunusum buyuk etken mesela biraz disaridan sert gorunen bir kizim bu yuzden mi bilmiyorum ama hic sevgilim olmadi belirttigim gibi 20 yasindaym ve gercktn cirkin miyim dusunmeye basladm ama guzelim aslinda herkes oyle diyor sevgili istedigimden dgil sadece teklif dahi gelmedi anliyor musun yoksa zaten ben ciddi iliski istiyorum ilk ve son ama bu olay ozguvenimi zedeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?