Kizlarrrr yardim beni bastan yaratmam gerek

Kilo ver yüz maskesi yapabilir el bakımları yapabilirsin

Sıradan olduğunu düşünme mesela bu fikri kafandan atarsan kendini bommmba gibi hissedersin

Kim demiş çiller çirkindir diye?

Ben sıradan olmanın aksine çilli kızları hep değişik bulmuşumdur. Nadir ve güzeller.
Ayrıca işin birde şu boyutu var. Çillerden kurtulayım diye uğraşırken bir sürü kimyasal açıcıyı ciltine boca edeceksin. Cildini tamamen bozabilirsin. Senin için sorunsa güvendiğin bir dermatologla çözebilirsin. Ama bence rutin bakımını yapıp güneş koruyucu kullanırsan, cildine daha büyük iyilik yapmış olursun.

Kilo sorunun tek çözümü ise spor. Herhangi bir rahatsızlığın yoksa -diyabet yada hormonal bir problem- İşin çok daha kolay. :)

Yaşayacağımız tek bir hayat var. Bu yaşlara bir daha gelemeyeceksin. Kendini mutlu et. Tadını çıkar.

Ay cok tesekkur ederjm

çillerınıze asla karısmayın
kımyasal peelıngle once azalır sonra bırden cogalır
gunese cıktıgınızdada cogalır
çiller bence sevımlı ve melezdır
sacınızı karamel-kapıcıno karamel-kumral karamel yaparsanız
çillerınızcok dıkkat cekmeyecegı gıbı tam aksıne ışık verecektır

kılo vermenız sart
makyaj tonunuzuda seftalı tonu allık ve yıne aynı renk sıkalasından rujla
sadece rımelle tamamlarsanız
guzel olur
bakınız

Son düzenleme:
Evde kendi halinde spor yap,spor yapman seratonin hormonu salgılar bu da senın daha ıyı hıssetmenı saglayarak mutlu eder çillerine gelince bi cildiye doktoruyla görüş derim ama bende çilleri tatlı bulanlardanım,çillerini bi avantaj olarak kullanman daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…