Kızlar şimdi benim bi sevgilim var:) beni sevdiğini çok hissediyorum bakışlarından falan konuşmalarından yanımdaki hareketlerinden falan yakında aile ile de tanıştıracak ve yüzük takmayı istediğini söyledi...Yani kusura bakmayın ama sormak zorundayım tabi her ilişkide yakınlaşmalar olur bizde birazcık yakınlaştık sonra evlerimize gittik böyle +18 konuşmalar geçti aramızda işte o biraz açık konuştu neden bilmiyorum ama bu durumdan rahatsız oldum ne kadar az ve mesafeli olsa da özel şeyler yaşansa da bu şekilde konuşmak beni rahatsız etti sonra ben buna biraz tavır yaptım böyle konustğmz içinnn sonra başkasıyla bunları konuşmam daha mı hoştu çok özür dilerim beni sapık yerine koydun bundan sonra sen istemediğin sürece elini bile tutmıcam ama seni yüreğimde her zaman sevicem sen benim canımsın sana zarar gelsin sen üzül asla istemem dedi.... ve bunu denemek için fake adresten bi kızmış gibi konuştum işte normal sohbet muhabbet etmeye çalıştım daha sonra konuyu birlikte olmaya getirdim ve ben sevdiğime yamuk yapmam bizde böyle şeyler ters şimdi beni sil canımı sıkma istiyosan bunu yapaacak adam dışarda çok hadi yoluna bak terbiyesiz dedi...
Sizce ben çok mu büyütmüş oldum ??? güvenmekte haklı mıyım haksız mıyım??
bu konuyu açmaman bile gerekirdi görmüyor musun sevgilin seni çok seviyor fake hesap açmışsın asılmamış bile kıymetini bil
senin bu çocuğa tavır yapmanla fakedn işletmen arasında kaç gün var? bide yaşlarınız kaç?
3 gün var canım ama farketmedi çünkü kameramızda açıktı onunla ben fakeden yazarken... klavye ye bakmadan yazıyordum hiçbişey aanlamadı yani yaşım 18 onunda 22
canım haklısın beni sevdiğini biliyorum zten benden sakın ayrılma ayrılırsan seni yakarm çok fena olur falan diyorve acaip kıskanıyor her şeyden bunlarla belli ediyor zaten hissediyorum ama biz özel şeyler konuştuk demiştim ya bi an güvenim azaldı gibi oldu ve denemek istedim
şimdi kendimi onun yerine koyuyorum ve çok rahat anlaşılır bence biraz sabredebilseydin keşke madem böyle birşey yapacaksın anladım canım ben evlilik öncesi bazı şeylerin yaşanmasına karşıyımdır ama tabiki bunlar senin seçimlerin kimseye karışmak düşmez
erkekler konuyu mutlaka oraya getirir canım doğaları işte konuyu çevirmeye bak sen de :)
haklısında anlasa tepkisini hemen gösterirdi buna eminim ama biraz saflık var :))) kıyamam ya sizede çok teşekkür ediyorum gece gece yordum sizleride Allah razı olsun
çok dogruu ister istemez oraya geliyor konu bende hemen yaaaaa havada soguk baya falan diye geçiştiriyorum :))))) ama bazen aklımda şüphe kalıyor benimle bunun iiçin mi beraber ki falan diye korkuyorum sonra güzel bişey söylüyor geçiyor :)ama aklımda var bu düşüncede benm kimseye güvenim kalmadı sanırım
yorulmadık canım :) yardımlaşmak güzeldir bazı arkadaşlar okuyup cevap dahi yazmasalar da bazı şeylere bizim gibiler için güzel canım
güven sorunu yaşayabileceğin biri değil erkek arkadaşın canım hadi benimki olsa neyse diycem ki zaten eski erkek arkadaşım ama konumu okudun canım biliyorsun
Allah insallah gönlüne göre verir sende benm yazdıgıma cevap atmıssın şimdi okuyup yorum yapmak isterim
ya zaten seninle ilgili cinsellik düşünmesi abes değilki erkek arkadaşının sonuçta sevgilisisin yani düşünmemesi tuhaf olmaz mı sadece herşeyin vakti zamanını bilmek güzel diye düşünüyorum, ne demek canım ne yorulması :)
Seni sevdiği açık. O konuda rahat ol bence.
Ama bana kalırsa bir daha sahte hesaplarla denemeye kalkma sevgilini.
Hiç hoş olmayan sorunlarla da karşılaşabilir insan.
Ayrıca sevgilini kandırıyorsun resmen böyle yaparak.
Ben cinsellik meselelerini çok rahat konuşurum sevgilim dediğim insanla.
O yüzden bana göre davranışın abartı olmuş.
Hoşlanmıyorsan , pek hoşuma gitmedi böyle konuşman diyebilirsin belki ama trip atmak iyi değil.
Çünkü ne hissettiğini anlayamaz sevgilin o zaman, ve kendini kötü hisseder.
Dediğim gibi bence hiçbir sakıncası yok +18 ifadelerin.
Aksine ilişkide daha rahat olmanı sağlar ve yakınlaştırır.
Bende öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?