çok haklısın ben zaten bu sefer o hatayı yapmıcam acaip temkinliyim neden eklediğini bilmiyorum belkide tanıyorumdur diye kabul etmiş olabilir ama onu bende çok yaparım biri ekleynce kabl ederm snra tanımıyorsam silerm
doğru fake dediğimiz ingilizce karşılığı sahte anlamında. sahte hesapla facede işletmiştir hoş bunu çok yoldan da yapabilir skype msn twitter ama yaygın olan facebook
anlamıştır fake hesabın sana ait olduğunu .erkekler genelde hep kendileri eklediği için bi bayan onları eklediğinde anında anlar fake olduğunu yada işletildiğini
3 gün var canım ama farketmedi çünkü kameramızda açıktı onunla ben fakeden yazarken... klavye ye bakmadan yazıyordum hiçbişey aanlamadı yani yaşım 18 onunda 22
hem ayrıca seven dokunmaz diye bir şey yok aslında seven insan tam tersi daha çok istekli olur zaten seni sırf onun için istese mutlaka sezersin böyle şüphede kalmaz direk anlarsın.
hem ayrıca seven dokunmaz diye bir şey yok aslında seven insan tam tersi daha çok istekli olur zaten seni sırf onun için istese mutlaka sezersin böyle şüphede kalmaz direk anlarsın.
aynen canım cam da gördü ve anlamadı :) ayrıca ben sürekli ona bakıyordum yazdıgımı bile anlamadı yani sonra o fake adresn gerçek olduguna inandı çok ayıp dedi bi kız olarak fotolarını koyup böyle konuşman çok terbiyeszce dedi ben sevdğme yamuk yapmam falan dedi
Kesin anlamıştır sen olduğunu cnm :d Azcık bir şüphesi varsa bile dikkatli davranmak zorunda. Çünkü deneneceğini biliyor. Kaldı ki yanlış bir deneme yolu olmuş.
aynen canım cam da gördü ve anlamadı :) ayrıca ben sürekli ona bakıyordum yazdıgımı bile anlamadı yani sonra o fake adresn gerçek olduguna inandı çok ayıp dedi bi kız olarak fotolarını koyup böyle konuşman çok terbiyeszce dedi ben sevdğme yamuk yapmam falan dedi
Laale...
Anladığım kadarıyla kendi hesabında kamera açmış..
Klavyeye bakmadım yazdığımı işlettiğimi düşünemez demiş..
Yani ben öyle anladım, saygılar..
Laale...
Kızlar şimdi benim bi sevgilim var:) beni sevdiğini çok hissediyorum bakışlarından falan konuşmalarından yanımdaki hareketlerinden falan yakında aile ile de tanıştıracak ve yüzük takmayı istediğini söyledi...Yani kusura bakmayın ama sormak zorundayım tabi her ilişkide yakınlaşmalar olur bizde birazcık yakınlaştık sonra evlerimize gittik böyle +18 konuşmalar geçti aramızda işte o biraz açık konuştu neden bilmiyorum ama bu durumdan rahatsız oldum ne kadar az ve mesafeli olsa da özel şeyler yaşansa da bu şekilde konuşmak beni rahatsız etti sonra ben buna biraz tavır yaptım böyle konustğmz içinnn sonra başkasıyla bunları konuşmam daha mı hoştu çok özür dilerim beni sapık yerine koydun bundan sonra sen istemediğin sürece elini bile tutmıcam ama seni yüreğimde her zaman sevicem sen benim canımsın sana zarar gelsin sen üzül asla istemem dedi.... ve bunu denemek için fake adresten bi kızmış gibi konuştum işte normal sohbet muhabbet etmeye çalıştım daha sonra konuyu birlikte olmaya getirdim ve ben sevdiğime yamuk yapmam bizde böyle şeyler ters şimdi beni sil canımı sıkma istiyosan bunu yapaacak adam dışarda çok hadi yoluna bak terbiyesiz dedi...
Sizce ben çok mu büyütmüş oldum ??? güvenmekte haklı mıyım haksız mıyım??
Laale...