Kızlarrrr yardım edin sizce normalmi bunlar??

erkeklere karsı temkınlı davranmak en guzelı..pekı aklıma bırde şu geldı madem bır kızla facede konusmayacak kadar senı sevıyosa tanımadıgı okızı facesıne nıye eklıyor

çok haklısın ben zaten bu sefer o hatayı yapmıcam acaip temkinliyim neden eklediğini bilmiyorum belkide tanıyorumdur diye kabul etmiş olabilir ama onu bende çok yaparım biri ekleynce kabl ederm snra tanımıyorsam silerm

face dedım ama dogrumu anlamısım bılmıyorum..fake hesap deyınce ne olursa olsun yanı karsıdan onun kabul etmesı gerekmıyomu

doğru fake dediğimiz ingilizce karşılığı sahte anlamında. sahte hesapla facede işletmiştir hoş bunu çok yoldan da yapabilir skype msn twitter ama yaygın olan facebook

senin bu çocuğa tavır yapmanla fakedn işletmen arasında kaç gün var? bide yaşlarınız kaç?

anlamıştır fake hesabın sana ait olduğunu .erkekler genelde hep kendileri eklediği için bi bayan onları eklediğinde anında anlar fake olduğunu yada işletildiğini

3 gün var canım ama farketmedi çünkü kameramızda açıktı onunla ben fakeden yazarken... klavye ye bakmadan yazıyordum hiçbişey aanlamadı yani yaşım 18 onunda 22

seni cam da gördü ve anlamadımı yani??

hem ayrıca seven dokunmaz diye bir şey yok aslında seven insan tam tersi daha çok istekli olur zaten seni sırf onun için istese mutlaka sezersin böyle şüphede kalmaz direk anlarsın.

hem ayrıca seven dokunmaz diye bir şey yok aslında seven insan tam tersi daha çok istekli olur zaten seni sırf onun için istese mutlaka sezersin böyle şüphede kalmaz direk anlarsın.

aynen canım cam da gördü ve anlamadı :) ayrıca ben sürekli ona bakıyordum yazdıgımı bile anlamadı yani sonra o fake adresn gerçek olduguna inandı çok ayıp dedi bi kız olarak fotolarını koyup böyle konuşman çok terbiyeszce dedi ben sevdğme yamuk yapmam falan dedi

Kesin anlamıştır sen olduğunu cnm :d Azcık bir şüphesi varsa bile dikkatli davranmak zorunda. Çünkü deneneceğini biliyor. Kaldı ki yanlış bir deneme yolu olmuş.

Sen de inandın yani?
Arkadaşım bu çocuk seni seviyordu hani?
İnsan sevgilisini kamerada tanımaz mı?

Sen de inandın yani?
Arkadaşım bu çocuk seni seviyordu hani?
İnsan sevgilisini kamerada tanımaz mı?

Laale...
Anladığım kadarıyla kendi hesabında kamera açmış..
Klavyeye bakmadım yazdığımı işlettiğimi düşünemez demiş..
Yani ben öyle anladım, saygılar..

Laale...

Eeee tamam klavyeye değilse nereye bakmış?
İnsan yan profilden ya da saçının renginden tanır sevgilisini tanır ayol...
Saygılar benden..

Haksızlık yaptığını düşünmesem de sevgilin güven testinin ilk aşamasından geçmiş bence :)

Laale...

evet öyle yoksa nasıl tanımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…