Kızlarrrrr bir derdimmm var saçlarımı boyamak istiyorum ama saç rengimi bulamıyorum !

dmlal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
208
0
26
Diğer
meraba kızlar saçlarım koyu kumral tenim de orta buğday :) ne yapsam hangi rengi denesem içime sinse de cesaret edip boyasam :)

Bence size kahvenin her tonu yakışır açık renk istyorsanız bal rengi gibi. Bir de çikolata karamel diye bir renk var onu çok beğenirim:) teniniz güneşte kızarır mı direk yanar mı? (Yani pembe alttonlu musunuz yoksa sarı mı)

Bence size kahvenin her tonu yakışır açık renk istyorsanız bal rengi gibi. Bir de çikolata karamel diye bir renk var onu çok beğenirim:) teniniz güneşte kızarır mı direk yanar mı? (Yani pembe alttonlu musunuz yoksa sarı mı)

Arkadaşa katılıyorum kahvenin her tonu, çikolata kahve, kızıl kahve yakışır.Teninizin alt tonu önemli mesela sarı alt tonluysan koyu kahve, siyah renklerinden uzak dur yakışmıyor çünkü.

Kesinlikle içine altın sarısı ışıltısı attırılmış badem kahvesi.... bende buğday tenliyim ne kadar güzel duruyor bilemezsin

ben sarı alt tonluyum ne renk yapmalıyım

Sarı alttonluysanız küllü renkler sizi soluk gösterebilir ben de sarı alttonluyum küllü renkler kullandığımda oldukça yaşımdan büyük gösterdiğimi söylediler. İçinde bakırlık olan kahveler kullanırsanız yüzünüz daha canlı görünür:) ben deneye deneye buldum:) sizede önerim içinde bakr yansıma olan renkler:)

bence size kahvenin her tonu yakışır açık renk istyorsanız bal rengi gibi. Bir de çikolata karamel diye bir renk var onu çok beğenirim:) teniniz güneşte kızarır mı direk yanar mı? (yani pembe alttonlu musunuz yoksa sarı mı)

yanıyorum ben direk ya kararıyorum güneşte ama esmerim diyemem çikolata karamel çok tatlı bir renkmiş gerçekten düşünebilirim bunu ben çok teşekkür arkadaş :)

arkadaşa katılıyorum kahvenin her tonu, çikolata kahve, kızıl kahve yakışır.teninizin alt tonu önemli mesela sarı alt tonluysan koyu kahve, siyah renklerinden uzak dur yakışmıyor çünkü.
yok zaten ya siyah beni çok kapatır dediğin gibi düşünmüyorum

Back
X