Ya dun bir konuyu okudumburda.bu gunde arkadaslarla tartistik.ve burada bu konuyu acmak istedimmm...kiz kiza konusalim.Baska derdin yokmuydu kiz :)
Valla erkeklerinde anlasilsa keske ama yok malesef oyle bir dunyaYa dun bir konuyu okudumburda.bu gunde arkadaslarla tartistik.ve burada bu konuyu acmak istedimmm...kiz kiza konusalim.
neden kavga ciksin kii..kadinlarda bu duruma kizmiyor mu.aksini mi soyluyorum ben.erkekkelrrr gez toz yat kalk,ama evlenmeye gelince bakire olsun diyorya.onun ne kadar yanlis oldugunu soyluyorum.burada kim kiminle kavga edecek ki.konuyu okuyamadiniz herhalde.Kavga çıksın diye açıldığı belli bir konu daha...
şimdi birazdan biri buraya kadın bakire olmalı tabiki de diyecek,diğeri hayır diyecek saflar oluşacak polemik olacak işte.Dert değil ki konun.Ya neden
neden kavga ciksin kii..kadinlarda bu duruma kizmiyor mu.aksini mi soyluyorum ben.erkekkelrrr gez toz yat kalk,ama evlenmeye gelince bakire olsun diyorya.onun ne kadar yanlis oldugunu soyluyorum.burada kim kiminle kavga edecek ki.konuyu okuyamadiniz herhalde.
Sen dur bak şimdi ne kavgalar çıkacak burda. Bana kalırsa en iyi çözüm kimse bakire olmasın. Madem erkeklerinkini anlayamıyoruz, kızlar da olmasın. O zaman bakire arayan adam da kalmaz. Herkes mutlu olur.Ya neden
neden kavga ciksin kii..kadinlarda bu duruma kizmiyor mu.aksini mi soyluyorum ben.erkekkelrrr gez toz yat kalk,ama evlenmeye gelince bakire olsun diyorya.onun ne kadar yanlis oldugunu soyluyorum.burada kim kiminle kavga edecek ki.konuyu okuyamadiniz herhalde.
Hii oyle polemige girmeyelim yaa.biz burada bu erkeklerin rahatligini tartisalimm...şimdi birazdan biri buraya kadın bakire olmalı tabiki de diyecek,diğeri hayır diyecek saflar oluşacak polemik olacak işte.Dert değil ki konun.
kkda mümkün mü öyle bir şey?Hii oyle polemige girmeyelim yaa.biz burada bu erkeklerin rahatligini tartisalimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?