- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.512
- 798
eeeeeeee ünıversıte okumassam erkenden gelırler kapına![]()
![]()
Hayırlısı olsun :)
Pişmanlık yaşamadıysan sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeeeeeee ünıversıte okumassam erkenden gelırler kapına![]()
![]()
yokkk hayatımın en en mukememl kararını esımle evlenerek verdımHayırlısı olsun :)
Pişmanlık yaşamadıysan sorun yok.
yokkk hayatımın en en mukememl kararını esımle evlenerek verdımallahım herkesın evınde huzuru mutlulugu eksık etmesın
bıde bebişi
bebegın varmı cnm
amııııın cnm insallah bnde 2.5 senedr ıstyorum ama olmuyo btun tahlıllerm yapıldı hsg cekıldı herseyım temz cıktı o surecler cok zor rabbım sabrını verdı dayanıyorum ama esımde sorun cıktı 4 ay once amelyat oldu beklıyorum allahım daha fazla bekletmesın cok zor bı durum her gun aglıyorumOhhh maşallah ne güzel.
Bebek yok canım istiyoruz da bir yılı geçti olmadı..
Dr a gitmedik henüz bakalım..
Allah ikimize de isteyen herkese de tez zamanda versin inşallah..
amııııın cnm insallah bnde 2.5 senedr ıstyorum ama olmuyo btun tahlıllerm yapıldı hsg cekıldı herseyım temz cıktı o surecler cok zor rabbım sabrını verdı dayanıyorum ama esımde sorun cıktı 4 ay once amelyat oldu beklıyorum allahım daha fazla bekletmesın cok zor bı durum her gun aglıyorum
cnm cok saol o kadar guzel yazmssın kı nerdeyse yne aglıcaktm allahım daha byuk dert vermesın o cocuklar flıstındekıler bı gun olsun aklımdan cıkmyo hep duamdalar ... ama cok takan bı ınsanm napcam zamanla brakırım galıba nacızane dusuncelerın ıcın tesekkr ederm cnm saolLake zamanla sararir. Ozellikle boya kalitesi dusuk olan lake urunler oyle oluyor. Yerinizde olsam dantelleri kaldirirdim. Birakin heryeri ayni olsun o zaman sorun olmaz. Gerci hic mi aksesuar koymayacaksiniz neyse bilemedim ama lakede oluyor oyle seyler
bu arada hayatinizda ciddi uzuntuler ya da kayiplar yasamadiniz galiba Rabbim yasatmasin da ama birakin olumlu dunya. Esya icin aglamayin. Mesela cok aglayasiniz varsa duygusal bir insansaniz filistindeki suriyedeki cocuklari dusunun. Hatta o kadar uzaga gitmeye gerek yok ulkemizden bu sogukda disa4ida kalanlari dusunun. Esya dediginiz nedir ki tatli caninizi sıkmaya degmez keyfinize bakin. Olmus ama olmasaymis iyiymis diyip gecin
kafaya takmayım tamam dyorum ama bı bebek gorsem yada hamıle gorsem bogazm dugumlenyo 2.5 sene dıle kolay ama bı yasayan anlar cevremdekı herkeze dsunmuyorum demekten baska bsey dyemyorum rabbım zamanını beklıyo elden ne gelırBen henüz ağlama moduna girmedim.
Her şeyde bir hayır vardır canım.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah.
Üzülme sen de çok gençsin daha..
Gezmek istediğin her yere, tatillere gidin başbaşa olmanın tadını çıkarın.
Ağlamaktan iyidir..
Her günün değeri başka, değerlendirmek lazım..
kafaya takmayım tamam dyorum ama bı bebek gorsem yada hamıle gorsem bogazm dugumlenyo 2.5 sene dıle kolay ama bı yasayan anlar cevremdekı herkeze dsunmuyorum demekten baska bsey dyemyorum rabbım zamanını beklıyo elden ne gelır
cnm allah senden razı olsun persembeyı cumaya baglayan bu mubarek gunde dıledıgın ıstedıgn ne varsa tez zamanda gerceklensın insallah okadar guzel cumleler kuruyosunkı resmen ıcıme ıslıyosunEvlenir evlenmez istemeye başlamışsınız canım.
Millet 3 yıl bebek düşünmüyor da başlıyor.
Dr a gitmişsiniz engelleri ortadan kaldırmışsınız ne güzel.
Yaşından ötürü de avantajlısın..
O gözlerini dolduran hayatların içini bilemezsin ki..
Kucağında bebek vardır, eşinden dertlidir.
Hamiledir kaynanasından dertlidir.
Ne güzel eşim en büyük mutluluğum, en iyi yaptığım şey evlenmek diyorsun..
Bu çok az kadının kurduğu bir cümledir emin ol![]()
cnm allah senden razı olsun persembeyı cumaya baglayan bu mubarek gunde dıledıgın ıstedıgn ne varsa tez zamanda gerceklensın insallah okadar guzel cumleler kuruyosunkı resmen ıcıme ıslıyosun
hayatımdan tv yı cıkardım dyebılırım bı kahvltı ederken bakıyorumNe güzel dua ediyorsun kız ağzın bal yesin :)
Amin aminn.. Allah herkesin gönlüne göre versin canım.
Sen de pozitif ol ama iyi hissetmek için birilerinden gelecek güzel cümleleri bekleme.
Güzel diziler,filmler izle..Kitaplar oku.. Ne hayatlar var de şükret.
Aklından olumsuz olan her şeyi at..![]()
hayatımdan tv yı cıkardım dyebılırım bı kahvltı ederken bakıyorumkndımı romanlara ve kıtaplara kuran okumaya verıyorum zamanm gecıyo cok tesekkur ederım gece gece bnı dınledgnz ıcın ıhtyacım varms galıba hakkını helal et gece gece bnmle ugrastıgın ıcın
![]()
bnde cokkk mutlu oldum cnm tanıstgm ıcın knustugum ıcın burdan da yazısabılırız olabılır saol ıyı gcelerBaşka ne işim var ki canım..:)
Boş boş vakit geçiriyorum ben de..
Birine faydalı olabildiysem ne mutlu bana..
Bunaldıkça özelden falan bana yazabilirsin ben hep dinlerim :)
İyi geceler canım memnun oldum tanıştığıma![]()
eşyaya hiiiiiç takmam takanıda anlamam valla Allah dert vermesin dertsiz kalmışsın sen arkadaşım ondan bunlar
aaaaa camasır suyu daha kotu yapmaz mı cnmBenim mutfak dolaplari da beyaz lake biraz sararmış gibi geliyordu bana demekki sararak yapıyormuş hafifçe geçmiş olsun bize ne yapalım. . Çamaşır suyuyla silsek geçmez mi acaba?
aaaaa camasır suyu daha kotu yapmaz mı cnmsakın sılme daha beter sarartır
bnm mutfagımda krem mor sarardımı bellıde olmuyoNiye beter yapsın ya az çamaşır suyuyla sualandirilmis suyla silsem bişi olmaz hem benim ki mutfak daha önce silmiştim zaten ısıdan da sararıyi olabilir belki. Neyse canımız sagolsun :)