kızlarrrrr tecrübesiz GEBE:)

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
yeni doğan bebeklerin ;
yeni alınmış çamaşırlarında deterjan kullansam mı,suyla durulasam yeterli mi?

dalin deterjan aldım ama leke çıkartıcı o..arkasında süt,mama vs. lekelerini çıkarır diyor???
yeni aldığım çamaşırlarda leke yok sadece suyla durulasam mı ???
ilk gebeliğim de:))):temizlik::KK37:

Bebek camasirlari icin bitkisel matik deterjan var ben onla yikadim utuledim yerlestirdim oylede guzel kokuyoki bebek kokusu gibi yakinlarinda hakmar varsa orda var dalan roxy matik fiyatida uygun

yeni doğan bebeklerin ;
yeni alınmış çamaşırlarında deterjan kullansam mı,suyla durulasam yeterli mi?

dalin deterjan aldım ama leke çıkartıcı o..arkasında süt,mama vs. lekelerini çıkarır diyor???
yeni aldığım çamaşırlarda leke yok sadece suyla durulasam mı ???
ilk gebeliğim de:))):temizlik::KK37:
Ben ilk doğumumda hacışakir toz sabun bebekler için olan. Ondan almıştım. Bununla yıkamıştım yeni aldıklarımı.Mutlaka ek durulama yapman lazım. Oğlum atopik cilt olduğu için 1 yaşına kadar kullandım. Şuan bizim kıyafetlerimizi yıkadığımız deterjanla yıkıyorum. Yalnız ek durulama mutlaka yapıyorum. Ayrıca onun kıyafetlerini bizimkilerden ayrı yıkıyorum hala. Bu kadar ayrıntılı yazdım ekbilgi olsun diye :)

Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce

Ben unibaby nin sıvı bebe dejerjanını ve yumuşatıcısını almıştım, onlarla 15 dakikalık kısa programda yıkadım hep bebeğimin kıyafetlerini, battaniyelerini... Mis gibi kokuyo hepsi, mendillerine kadar ütülenip hazırlandı hepsi. Sonuçta alınıp eve gelene kadar birçok el değiyo, az da olsa deterjanla yıkamak daha iyi sanki...

kizlar granul sabun yani haci sakir vs. makineyi bozabiliyormus matik bile olsa... bence dalin veya herhangi bir bebek sivi deterjan daha mantikli. yumusatici kullanmayi da düşünmem... sivi detarjanla yika, ütüle tamamdir.

Back
X