Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem gecikmeniz var hem de çok net çıkmış çizgi. Kan verin benceKızlar adetime iki gün geçti. Erken gebelik testi aldım cıft cizgi cıktı hrmde kıpkırmızı kan için beklesemmi bi kacgün dahaEki Görüntüle 3657492
Bence yarın kan vermelisin betada düşükte olsa belli olurKızlar adetime iki gün geçti. Erken gebelik testi aldım cıft cizgi cıktı hrmde kıpkırmızı kan için beklesemmi bi kacgün dahaEki Görüntüle 3657492
Benim de böyle çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim hayırlı olsunKızlar adetime iki gün geçti. Erken gebelik testi aldım cıft cizgi cıktı hrmde kıpkırmızı kan için beklesemmi bi kacgün dahaEki Görüntüle 3657492
Ya bana kürtajdan kalan kalıntıda dediler bugün saglık ocagında kan verdim hadi hayrlısıBenim de böyle çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim hayırlı olsun
Ne alaka ya ne sacma bu doktorlarYa bana kürtajdan kalan kalıntıda dediler bugün saglık ocagında kan verdim hadi hayrlısı
Tekrar kan testi ver bence belki geç döllenmiştir bu dediğin akıntılar yerleşme kanamasına benziyor umarım hamilesindirArkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım
Bence sen hamilesin hamileysen bize de dua et bol bolYa bana kürtajdan kalan kalıntıda dediler bugün saglık ocagında kan verdim hadi hayrlısı
Pozitif işte neden kan için beklemeyi düşündünüzKızlar adetime iki gün geçti. Erken gebelik testi aldım cıft cizgi cıktı hrmde kıpkırmızı kan için beklesemmi bi kacgün dahaEki Görüntüle 3657492
İnşallah rabbim her isteyene versinBence sen hamilesin hamileysen bize de dua et bol bol![]()
Verdim işte bende bekliyrum ama böle adet olcakmış gbide sancı oluyo ara ara korkuyrmPozitif işte neden kan için beklemeyi düşündünüz
Amin ne zamanıkarmış sonuçlar bize de haber ver merak ettimİnşallah rabbim her isteyene versin
Vallhi agustosda kürtaj oldum oldugum doktr bana doktr hatadı yüzünden kaybttn dedi 6haftalıkda alt muayne isted yapmak zorla yapt kanamaya sebep oldN
Ne alaka ya ne sacma bu doktorlar
Hamilelik belirtilerinde oluyor oVerdim işte bende bekliyrum ama böle adet olcakmış gbide sancı oluyo ara ara korkuyrm
Nasıl yani alttan muayene yüzünden mi kanaman olduVallhi agustosda kürtaj oldum oldugum doktr bana doktr hatadı yüzünden kaybttn dedi 6haftalıkda alt muayne isted yapmak zorla yapt kanamaya sebep old
Nasıl yani alttan muayene yüzünden mi kanaman oldu
Ama sürekli idrar cıkıyrm yemedgm yemekleti yıyormHamilelik belirtilerinde oluyor o
İlk üç ay sık sık oluyor sonra azalıyor
Yaa çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun Peki şikayet ettin mi yani ya da gidip tekrar görüştün mü o doktorlaEvt hiç yaptrmamştm kendmi çok kastım sıktım ben öle yaptıkca o bastırdı yukarya dogru ondan snra gece baktm kanama olmaya basldm özele gttm anlttm bana doktr hatası dedi 10haftaya kadr alt muayne yaplmaz dedi
Valla senden çok ben merak etmeye başladım ne zaman çıkar sonuçAma sürekli idrar cıkıyrm yemedgm yemekleti yıyorm![]()