• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrr yaa strese giriyorum

berra6161

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
26
1
1
33
Kızlar adetime iki gün geçti. Erken gebelik testi aldım cıft cizgi cıktı hrmde kıpkırmızı kan için beklesemmi bi kacgün daha
1000029576.webp

Arkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım

Arkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım
Tekrar kan testi ver bence belki geç döllenmiştir bu dediğin akıntılar yerleşme kanamasına benziyor umarım hamilesindir

Evt hiç yaptrmamştm kendmi çok kastım sıktım ben öle yaptıkca o bastırdı yukarya dogru ondan snra gece baktm kanama olmaya basldm özele gttm anlttm bana doktr hatası dedi 10haftaya kadr alt muayne yaplmaz dedi
Nasıl yani alttan muayene yüzünden mi kanaman oldu

Evt hiç yaptrmamştm kendmi çok kastım sıktım ben öle yaptıkca o bastırdı yukarya dogru ondan snra gece baktm kanama olmaya basldm özele gttm anlttm bana doktr hatası dedi 10haftaya kadr alt muayne yaplmaz dedi
Yaa çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun Peki şikayet ettin mi yani ya da gidip tekrar görüştün mü o doktorla

Back
X