Akşam 3gibi 4gibi ara dediler. Ya benim en son talil yaptrdgmda eylüln 8zin betam 1.67 ckmşt ama snra adet oldm 10gün işte şimdide beklıyodum olmam gerekıyodu olmadmValla senden çok ben merak etmeye başladım ne zaman çıkar sonuç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam 3gibi 4gibi ara dediler. Ya benim en son talil yaptrdgmda eylüln 8zin betam 1.67 ckmşt ama snra adet oldm 10gün işte şimdide beklıyodum olmam gerekıyodu olmadmValla senden çok ben merak etmeye başladım ne zaman çıkar sonuç![]()
Eşim cimere şikyt ettiYaa çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun Peki şikayet ettin mi yani ya da gidip tekrar görüştün mü o doktorla
İnşallah güzel bi sonuç alırsın ya ben dün biraz baktım bazı testler yalancı pozitif gösteriyormuş testlerin markası çok önemliymişAkşam 3gibi 4gibi ara dediler. Ya benim en son talil yaptrdgmda eylüln 8zin betam 1.67 ckmşt ama snra adet oldm 10gün işte şimdide beklıyodum olmam gerekıyodu olmadm
İyi yapmış ya valla Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten ben her ay bu ay acaba pozitif görücekmiyim diye kendi kendimi yiyorum vallaEşim cimere şikyt etti
Stres en büyük engel stres yapmıcaksn bekleme modundan cık bekledikce olmuyoİyi yapmış ya valla Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten ben her ay bu ay acaba pozitif görücekmiyim diye kendi kendimi yiyorum valla
Öyle haklısın valla bende pcos var her ay adet oluyorum düzenli olarak sadece bazen gecikebiliyo pcostan dolayı işte gecikince hemen moda giriyorumStres en büyük engel stres yapmıcaksn bekleme modundan cık bekledikce olmuyo
Onu yapma çünkü biliyosn stres hersyn basıÖyle haklısın valla bende pcos var her ay adet oluyorum düzenli olarak sadece bazen gecikebiliyo pcostan dolayı işte gecikince hemen moda giriyorum
Bu ay biraz rahatım çünkü adet olduğumda direk çatlama iğnesi için gidicem çünkü soğan suyuna rağmen umudum yok yaniOnu yapma çünkü biliyosn stres hersyn bası
Aa sıgan suyu en büyük ilaç ben kızımda kullnmştm işe yarıoBu ay biraz rahatım çünkü adet olduğumda direk çatlama iğnesi için gidicem çünkü soğan suyuna rağmen umudum yok yani![]()
İnşallah bana da şifa olur ya valla beni kendimden çok çevre strese sokuyor eşimin annesi özellikle her ay adet olduğumu duyunca cins cins suratını asıyoAa sıgan suyu en büyük ilaç ben kızımda kullnmştm işe yarıo
Aa sıgan suyu en büyük ilaç ben kızımda kullnmştm işe yarıo
Benimki de olunca surat asıyo cok ilgişnmıyorm vardı cocugun ne gerek vard hesbı yapıyo ama sevmeye sıra gelince severlerİnşallah bana da şifa olur ya valla beni kendimden çok çevre strese sokuyor eşimin annesi özellikle her ay adet olduğumu duyunca cins cins suratını asıyo
Bi ay kullandnsoğan suyunu ne kadar ve kaç ay kullandınız.
O da ayrı cins yani olsa dert olmasa dert valla anlaşılan ne yapsak suçBenimki de olunca surat asıyo cok ilgişnmıyorm vardı cocugun ne gerek vard hesbı yapıyo ama sevmeye sıra gelince severler
Soğan suyu pcosa iyi geliyo diye biliyorum da yine de içimden bi ses bu ay da boş geçer diyoBi ay kullandın
Çok taklmıyrm eger şayt olursada ozmn dicemki oldugunu duyunca surat asyodn şimdi sevmeO da ayrı cins yani olsa dert olmasa dert valla anlaşılan ne yapsak suç![]()
Çok taklmıyrm eger şayt olursada ozmn dicemki oldugunu duyunca surat asyodn şimdi sevme
İnşallah sağlıkla olsunKızlar adetime iki gün geçti. Erken gebelik testi aldım cıft cizgi cıktı hrmde kıpkırmızı kan için beklesemmi bi kacgün dahaEki Görüntüle 3657492