kızlarrrrr yardımınıza ihityacımm varrr acİL, önerileriniiz çok önemlii benim için..

mesaj tekrarı.......................................

Son düzenleme:

hemde 2 ayyy wuuuu uzun olmuss... bencede sımdı hatunlarımızın coguda yatmıstır daha erken bı saatte ac.. emınım cok farklı fıkırler cıkacaktır...

:))) amiiinn herkez mutlu mesut ollsunnn inş.. :)) ALlah sizin de mutluluğunuzuu artırsıınn.. bazen hakediyolar çektir çektirebildiğin kadar dicemm ama :)) yüzsüzlüğüme yanmayım ben yaa ..

Sade, güzel, mütevazi bir mekanda bir kaç ufak değişiklik yaptırın arkadaşlarınızı organize edin en çok görmek istediği dostlarına haber verin küçük bir kutlama yaparsınız hediyeyi sevgilinizi en iyi siz tanıdığınızdan seçimi de en iyi siz yaparsınız malum sonbahar şöyle mevsimlik birşeyler alabilirsiniz yada güzel bir saat akşam da başbaşa romantik birşeyler düşünürsünüz evde veya dışarıda yemek... vs benim aklıma bunlar geldi :)

hemde 2 ayyy wuuuu uzun olmuss... bencede sımdı hatunlarımızın coguda yatmıstır daha erken bı saatte ac.. emınım cok farklı fıkırler cıkacaktır...

sabahta mı açıyım diosun yanii :)) ama ben sizin fikirlerinizle doydum gerek kalmadı ki canımm onlardan birinii seçicemm bu sefer daha da kararsız kalmayımm :)) o da var yanii

o fikriii evde başbaşa şeklinde uyarlıcam inş.. :)) sevgilim değişik bi cins olduğundan(eşii benzerii bulunmaz :)) ) kalabalık ortamda öne çıkmayı pek sevmez.. başbaşa fikrii daha romantik.. :)))

sabahta mı açıyım diosun yanii :)) ama ben sizin fikirlerinizle doydum gerek kalmadı ki canımm onlardan birinii seçicemm bu sefer daha da kararsız kalmayımm :)) o da var yanii
yok tatlım ben sana demedım tlfk'e dedımmm sabah ac konuyu dıee

o fikriii evde başbaşa şeklinde uyarlıcam inş.. :)) sevgilim değişik bi cins olduğundan(eşii benzerii bulunmaz :)) ) kalabalık ortamda öne çıkmayı pek sevmez.. başbaşa fikrii daha romantik.. :)))

hımm öyle bir yapısı varsa yapmayın zaten sakın kalabalık doğum günü :) başbaşa olun güzel yemekler yapın ona sizin yapmanız daha çok mutlu eder sonrasında sıcak şarap tarçınlı kurabiyeler eşliğinde otururken hediyesini verirsiniz son olarak biraz da müzik... :)) ay özendim vallahi nice doğum günlerini beraber kutlarsınız inşallah :)

sıcak sarap ve tarcınlı kurabıye??? denedınız mı ?? cok farklı mutlaka tatmak ıstıyorumm... cok farklı

sıcak sarap ve tarcınlı kurabıye??? denedınız mı ?? cok farklı mutlaka tatmak ıstıyorumm... cok farklı

evet denedim sıcak şarap zaten genelde yemek sonrası tercih edilir ben tarçınlı kurabiye yapmıştım yanına ablamın doğum gününde içmiştik tabi baya karakıştı o zaman :) hatta boğazı baya yumuşatır güzel bir tadı var :)

belki saçma gelecek ama onun adına tema vakfina ağaç diktirrirsin.onlar teşekkür belgesini sevgilinin adına yazıp göndweriyolar güzelde oluyo ....bide sevgilinle gecen 2 yılının özetini yazıyosun.güzel olayları yada komik olayları nette vardı kitap haline geitiyolar nasıl tanıştığınızı felan ücretide azdı ve kısa sürede hazırlayıp kitap halinde gönderiyolar.üzernidede ikinizin fotosu bunlar aklıam gelen

:))) çok güzeelllll araştırıcam hemen onu da yapabiliriiiimmm :)) teşekkürleer cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…